August 21, 2008

air asia oh air asia,..

Hello everybody!:D:D:D
hurm,.i guess ramai betul org gembire since air asia wat announcement new route to melbourne with the cheapest price ever!one way, KL-melb is just RM600,including tax,meal,baggage.not bad la kan?slalunye,kalo one way,maunye smpai RM2000++,.huu~ tu kalo aku beli ngn harga cm tu,after tu,kalo aku makan kulit roti je pon tetiap hari,xcukop kot duit aku lagi.,haha.

Hurm,.pasal tambang murah nih,cm klaka pon ade gak,ye la,malam td, punye laa excited kan,nak tempah tiket balik(KL-melb),smpai xlelap nak tido!hahah.adeyhh,.klaka..klaka,.nak tunggu kol 2pagi(which is kol 12mlm kat msia when the sale started) mmg dugaan betul laa..last2,aku pesan kat iqah,book kan utk aku skali,sbb dia nak tunggu kol 2pg tu,.kang kalo lambat2,abes pulak tiket tu,.mau nye aku menangis tiada berlagu bak kate P.RAMLEE,.ekeke..haha..

Then,nak dijadikan cite,aku tido awal laa mlm td,which was kol 12(kol 10 kat msia),then bgn2 je pagi tuh,tgk iqah ade bg msg mlm tu,.ckp kredit kad dia xcukup duit plak nak book utk 3 org(aku,iqah and syai),.pulak dah,.down gile aku,.wuu~sbb nak jugak book tiket tu kan,aku pinjam kad kredit akila,di kale pepagi bute tuh,ditambah plak internet yg slow melow(sbb kuota yg abes) and aku yg kemamaian yg br bgn tido,digagahkan juge diri ini utk book tiket,.haha..pas2,aku lambat g kelas hr nih!ceh,.dah ler ujan ms bawak beskal td.sepanjang hari kot ujan,.ni sume sbb tiket air asia!(tp,cm xde kaitan kat situ)haha:D

tp xpe la kan,.aku pon telah slamat membeli tiket yg bes itu,.haha..hopefully,aku xde lah tetinggal flight lg,cm last year:D:D:D

1 comment:

Syahir Ghani said...

aik murahnye... nak jalan gi melbourne lah...