August 30, 2008

Happy independence day and Happy Fasting!

Hello to all,

Di kesempatan ini,I just wanna wish happy independence day and happy fasting!
I also wanna say sorry to all of u,if aku ade ckp pape yg xbes ke,or sakit kan ati ke,or xpuas ati ngn aku in any way,im so sorry,i just a human being,tends to make mistake.So,sorry to all.Semoga ramadhan tahun ini memberi seribu satu makna dan amalan kita pada tahun ni lebih baik dr tahun2 yg lepas,insyaAllah.

p/s: nak tuntut kad raye kat korang!sesape yg bermurah hati nak bg kad raye kan,this is my address:

Zunita Ramli,
9/54 The Avenue,
Parkville,
Victoria 3052,
Australia.

Haha,alang2 bg kad raye,bg laa hadiah for my besday skali,ok?:D:D:D

5 comments:

wan said...

Hehehe..kalau aku post surat saman sekali mahu tak?? =P

zunitaseriously said...

ceh.surat saman wat pe.kalo surat tu bole gadai best gak.hahah.kidding:D

pulutkuning said...

ak nak pos surat layang.. ehehe
-mike

wan said...

kalau aku post surat. nak tak ko balas??
"pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas"

ehehehe..;-p

zunitaseriously said...

ececeh,.igt ni zaman 70-an ke,.zaman surat menyurat nih,.haha.to mamat,kalo aku dapat surat layang tu,i know its from u:P