September 30, 2008

thanx thanx and thanx!

hello guys,
well,thanx sgt2 for the birthday wishes yg aku dapat,huu~ xsangka quite a number of ppl jugak laa yg igt/tau my besday.hehe.and thanx for the surprise,and the present(even aku still xpaham what is the weird thing bout the present),haha,but thanx a lot!;)

hurm,i just wanna list messages that i got for my birthday,thanx to all:)

(phone)00:00am :Yazid - eit.da tue rupenye ko ni.haha,hepi bday.smoga panjang umo n hepi slalu

(ym)00:00am: Maryam - ita,happy birthday!

(call)00:02am: Iqah - ita,happy birthday!

(ym)00:08am:Koyan - Hepi besday!

(phone)00:10am:Nadya - ita ku sayang!happy bday!hehe.haf a gr8 1 2day darling..wishing u all the happiness in d world,n may all ur dreamz come tru.miss kaw sgt2.take care k.love u.

(phone)00:54am: Jon - hpy birthday ita! 21 xder la tue mane..tue sket2 jer..bt still acceptable la klu nk ngaku mude..hehe..anyway njoy ur life ok:) gluck in everything!

(phone)2:48am: Iwan - hepi burfday 21 ita..smga beroleh 12 bln ketenangan,52 minggu kbrkatan,365 hr keimanan,8760 jam kebaikan ibadah,525600 minit qanaah dan 31536000 saat ketakwaan..

(ym)4:40am:Zarf- Hepy birthday!

(phone)5:25am: Syahirah - Sannahilwa ya jameelah ita:)Pertambahan umur bererti semakin dekat diri dgn suatu yg pasti;ajal kiter.Smoga setiap detik dan amalan jua.Lots of love,fillah.

(call)7:00am:Mak - Selamat hari lahir,smoga jd anak yg solehah..

(call)8:09am: Paan - Hepi birthday,ita!

(call)8:21am: Badriah - Hepi birthday,babe!

(call)9:19am:Razak - Selamat hr adi,ita!

(phone)10:13am:Faiz - Ita!Faiz ni.Happy birthday..Moga sehat n hepy sokmo..

(ym)3:00pm:Ain - Hepi besday,ita..

(call)3:43pm:Syairah - happy besday ita!

(ym)4:04pm: Munzir - Hepy besday,ita!

(call)5:06pm:Asiah - Selamat hr lahir,ita!

(phone)8:06pm:Akak - Hepy besday to u.wish u gudlak in every thing u do.

September 29, 2008

benci akila!

Code Subject Exam Date & Time Exam Venue Duration Reading



116-123 French Beginners Language and Culture B Thu 27 NOV 2:15 p.m. REB Nicholson 2 hrs 15 mins



431-202 Engineering Analysis B Wed 19 NOV 9:30 a.m. REB Rathdowne 3 hrs 15 mins



431-221 Fundamentals of Signals and Systems Tue 18 NOV 9:30 a.m. REB Nicholson 3 hrs 15 mins



431-222 Electronic Circuit Design 1 Fri 21 NOV 9:30 a.m. REB Nicholson 3 hrs 15 mins




hukhuk..ni yg nak nangis niiiiiiiii~!!! :'( tgk laaa jadual xm akuuuuuu~!!dah laa stat lambattt,abes lambat gileeeee!huuu~ official abes 28nov,aku abes 27 nov.hukhuk..mesti aku sorang2 je yg abes lambat...waaaa~~sbb sbb sbb..french yg lambat skali tuuuuuu!!ne aci cmnihh!aku sorang je yg amek french among my friends,.yg paling xbes skali is,mase the day aku stat 1st paper tuuuu,roomate aku,si akila yg xbest itu,dah smpai malaysia dah ponnnn!aaaaa..ne aciii,aku br nak stat exam,dia dah smpai malaysiaaa!benci akilaaaaa!hishh,ni mmg konfem xaci aa kann,.hukhuk:'(

p/s: benci melbourne uni jugak!hukhuk:(

September 27, 2008

Understanding Islam: Journey 1

Hello everyone,I just wanna share something that I learnt and I read through the topic 'understanding islam',and insyaAllah I will continue for the next journey;)

for the first journey,lemme share with the very basic thing about Islam, about some evidence for the truth of Islam.mcm,penah xkite terpk,nape kite ni Islam?kite ni Islam sbb parents kite Islam ke?kalo kite ni lahir dlm agame laen,adekah kite memeluk Islam skg?and kalo pon kite Islam skg,how we can be so sure Islam is the truth?so,I wanna share some evidence that I read through a book,here we go..

1)keajaiban saintifik dlm Al-Quran
+Al-Quran ni dah diturunkan 14dekad lalu,lame sgt2 daa kan.,tp yet,kalo kite tgk,kebanyakan facts dlm Al-Quran br dapat diprove kan ms skg,i mean ms zaman skg yg br ade teknologi yg canggih and mantap.Kalo nak dipikirkan,xkan laa Quran tu ditulis oleh Nabi Muhammad saw kan,sbb Nabi Muhammad xreti membaca pon,ini kan pulak nak tulis something yg beyond his knowledge kan,yg just skg baru dapat dibuktikan kebenaran dgn scientific. That mean,Nabi Muhammad saw mmg bebetul nabi yg diutus oleh Allah utk membimbing manusia.ok la,xmo la ckp2 kosong kan,aku amek 1 cth scientific yg ade dlm Al-Quran:

Quran dlm proses perkembangan embrio manusia

Dlm Quran,Allah ade sebut pasal peringkat2 kejadin manusia;
{We created man from an extract of clay.Then we made him as a drope in a place of sattlement,firmly fixed. then we made the drop into an alaqah,then We made the alaqah into a mudghah..}(Quran,23:12-14)

ok,kalo tgk maksud ALAQAH tu sndr,ade 3 maksud:
i)leech(pacat)
ii)bende yg tergantung
iii)pergumpalan darah(blood clot)

Kalo nak compare ketiga2 maksud ni,ngn ayat Quran kat atas tu,sume bole masuk,meaning word ALAQAH yg Allah gunekan mmg sgt2 tepat,sesuai dgn kesemua maksudnye,sebab;

i)leech(pacat)->kalo nak compare kan embrio ngn pacat mmg sgt2 similar at this stage.sbb,embrio kan ms ni mmg memerlukan bekalan darah from the mother to get the nourishment and so on from the mother la kan,and same gak cm pacat,pacat pon memerlukan bekalan darah utk hidup;)

ii)bende yg tergantung->kalo kite tgk kedudukan embrio kat dalam uterus,dia cm tergantung kat situ:D

iii)pergumpalan darah(blood clot)->yg ni plak,ms the embryo dah masuk ke dalam uterus(penempelan istilah bio nye ye,haha),embrio tu kan dikelilingi oleh dinding darah yg tebal,so the embryo tu seakan2 kelihatan seperti gumpalan darah yg besar disitu;)

So,kat situ,kite bole nampak kan,betapa accurate nye description scr scientific yg Allah bg dlm Al-Quran yg hanye br skg scientists bole discover,tu pon dgn teknologi2 yg canggih kan.huu~ betapa tere nye Allah,and sesungguhnye Allah tu Maha Bijaksana;)

I think,that all for now,nnt2 aku sambung lagi,for the 2nd journey ok?tu pon kalo nak huraikan lg,mmg byk lg laa huraian nye,and comments are welcomed;)

September 26, 2008

Love.

This story is not from Islamic source but hope we can gain hikmah out of it ....
My husband is an Engineer by profession, I love him for his steady nature, and I love the warm feeling when I lean against his broad shoulders. And now two years into marriage, I would have to admit, that I am getting tired of it. The reasons of me loving him before, has now transformed into the cause of all my restlessness.

I am a sentimental woman and extremely sensitive when it comes to a relationship and my feelings, I yearn for the romantic moments, like a little girl yearning for candy. My husband, is my complete opposite, his lack of sensitivity, and the inability of bringing romantic moments into our marriage has disheartened me about love.
One day, I finally decided to tell him my decision, that I wanted a divorce.
"Why?" he asked, shocked. "I am tired, there are no reasons for every thing in the world!" I answered.
He kept silent the whole night, seems to be in deep thought with a lighted cigarette at all times. My feeling of disappointment only increased, here was a man who can't even express his predicament, what else can I hope from him? And finally he asked me:" What can I do to change your mind?"

Somebody said it right, it's hard to change a person's personality, and I guess, I have started losing faith in him.
Looking deep into his eyes I slowly answered : "Here is the question, if you can answer and convince my heart, I will change my mind, Let's say, I want a flower located on the face of a mountain cliff, and we both are sure that picking the flower will cause your death, will you do it for me?"
He said :" I will give you your answer tomorrow.... " My hopes just sank by listening to his response.
I woke up the next morning to find him gone, and saw a piece of paper with his scratchy handwriting, underneath a milk glass, on the dining table near the front door, that goes....
"My dear...I would not pick that flower for you, but please allow me to explain the reasons further.."
This first line was already breaking my heart. I continued reading.
"When you use the computer you always mess up the Software programs, and you cry in front of the screen, I have to saved my fingers so that I can help to restore the programs. You always leave the house keys behind, thus I have to save my legs to rush home to open the door for you.
You love traveling but always lose your way in a new city, I have to save my eyes to show you the way. You always have the cramps whenever your "good friend" approaches every month, I have to save my palms so that I can calm the cramps in your tummy. You like to stay indoors, and I worry that you will be infected by infantile autism. I have to save my mouth to tell you jokes and stories to cure your boredom.
You always stare at the computer, and that will do nothing good for your eyes, I have to save my eyes so that when we grow old, I can help to clip your nails, and help to remove those annoying white hairs. So I can also hold your hand while strolling down the beach, as you enjoy the sunshine and the beautiful sand... and tell you the color of flowers, just like the color of the glow on your young face...
Thus, my dear, unless I am sure that there is someone who loves you more than I do... I could not pick that flower yet, and die.. "
My tears fell on the letter, and blurred the ink of his handwriting. .. And as I continue on reading...
"Now, that you have finished reading my answer, if you are satisfied, please open the front door for I am standing outside bringing your favorite bread and fresh milk..."
I rush to pull open the door, and saw his anxious face, clutching tightly with his hands, the milk bottle and loaf of bread....
Now I am very sure that no one will ever love me as much as he does, and I have decided to leave the flower alone...

p/s:;)

September 25, 2008

Happy Eid Mubarak to all;)

Hello guys!
hurmm,skg just tinggal beberapa hari je nak raye kan?rs cm sekejap sgt2 dah nak raye,huu~
So,cne korang nye preparation nak raye nih?pose konfem cukup ke?hihi;)Kalo cm kat msia,meriah la kot raye,kalo cm kami2 kat melbourne ni,or overseas ni,mcm bese2 je laa,xde laa nak dgr lagu2 raye ke ape kat radio kan,sayu je..~haihh~*mode sedih*

haha,.hurm,well..sempena nak raye ni,aku nak mtk maaf laa,if ade pape yg aku ckp or buat or terlepas pandang or pape yg aku buat in any way,yg telah sakitkan hati or perasaan or fizikal or mental anda2 semua,.haha.ini xmemaen ni tau,huu~Maafkan saye,semoga ramadhan yg tinggal beberapa hari ni,memberi satu titik tolak kpd sesuatu yg positif utk diri kita pd ms akan dtg,insyaAllah,and last but not least,

HAPPY EID MUBARAK!;)

^the pic was taken during raye 2007 at swanston street,melbourne;)

September 20, 2008

I cnt live without..

hello everyone!
hari ni dah stat cuti,.for 2 weeks,haihh,rs cm malassss sgt2,assignmnt ade je lagi xsiap,tp cm..nak stat buat tu,adeyhh haii,.malas nyee,.dah la i need to catch up byk bende,rs cm i left farr behind,.*sigh*

Well,forget about the academic thing,let talk about something else,.u guys mesti laa ade bende yg korang xleh live without kan?cm..hp ke,if korang cm tertinggal hp ke,or hp korang abes bateri ke,sure korang rs cm miserable gile kan?haha,same goes to me,.huu~i have several things laa that i cant live without,kalo xde bende2 nih,xde laa cm xbole hidup,but then rs cm miserable gak laa kot.haha,here we go.,




top of the list,mst la my beloved mac!weehoo~ even org kutuk2 mac,pedulik hape aku,mac tetap besh!hahah



yg ni plak 2nd in my list,motorola razr ape tah model dia,kalo xde bende ni,hishh,xleh bayangkan la cne,huuu~



ni plak namenye si ipod touch.hahah.kalo xde bende ni,myb aku akan slalu tido dlm kelas kot:D



haaa..yg ni complete set utk ppuan.hahah,kalo xde,bole pengsan juge rasenye.but the most important thing kat situ is moisturizer and lipbalm,memandangkan melbourne ni kekeringan juge tempatnye,sy teramatlah memerlukan bende tersebut.



ni plak name dia gorgonita!hehe,aku xbole tido kalo xde gorgonita nih,hihihi;)my birthday present last year,thanx to people yg bg gorgonita yg comel;)



hardisk ini sgt berguna utk mengcopy prison break series dikala memintak pB series kat org,haha,penting jugak kan?:D



last but not least,CHOCOLATE!:D:D:D

September 17, 2008

Almond london oh almond london..





Haihh..sedeyh je aku tgk almond london yg aku br dapat from my mum nih,.huuu~
Indah khabar dr rupe,adeyhh..ni sume si kastam australia nye pasal lah ni,apsal ler susah sgt nak bawak masuk cookies kat australia nih..hishh,dah ler kene bukak kuih raye aku,pas2 kene kuarantin plak lagih,kalo rupe kuih tu still lawa,ok laa jugak,sejuk laa ati nih lg,tp..huuuu~~xde rupe kuih daaaa..waaa~yg si pilot yg bawak kuih aku ni pon satu,bawak ler kapal terbang tu leklok,haha,aku xkire,aku nak salahkan sume2 yg terlibat dlm penghantaran kuih aku nih!!waaa~~

September 15, 2008

Happy birthday,mum:)

"Selamat Hari Lahir,.bersyukur kpdNya atas nikmat usia.."

That song is specially dedicated to my beloved mother,Ms Zainab Abd Hamid;)
Happy birthday,mak. Semoga emak sentiasa berada dibawah lindungan rahmatNya,insyaAllah. And I wanna thank you for all these years sbb besarkan adik,and without u,im nothing,mak.Thousands of appreciations and adik sentiasa mendoakan kesejahteraan mak,di dunia dan akhirat,insyaAllah;)

And tadi mak pesan,mak xmintak pape hadiah dr adik,tp satu je yg mak mintak,supaya adik jd anak solehah,sbb mak ckp,hadiah tu sume,mahal ke murah ke,xkan kekal,tp kalo anak yg solehah,insyaAllah smpai mati pon,akan kekal..insyaAllah,mak,doakan yg terbaek utk adik,and I always try to be my best:)

Really,if i have a choice to change my mother with someone else,I wont change you, coz u are the sweetest mum i ever had:)

Last but not least,
Happy birthday to u,mak,
Adik sayang sangat kat emak:):)

September 14, 2008

JUST STAND UP!

Beyonce: The heart is stronger than you think,
It’s like it can go through anything.
And even when you think it can’t it finds a way to still push on, though

Carrie: Sometimes you want to run away, Ain’t got the patience for the pain
And if you don’t believe it look into, your heart the beat goes on

Rihanna: I’m tellin’ you that,

Rihanna/Miley: Things get better, Through whatever

Rihanna: If you fall, dust it off, don’t let up

Sheryl: Don’t you know you can go be your own miracle

Beyonce: You need to know

CHORUS :
Sheryl: If the mind keeps thinking you’ve had enough, But the heart keeps telling you don’t give up

Sheryl/Beyonce: Who are we to be..questioning, wondering what is what
Don’t give up…THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!

Fergie: It’s like we all have better days
Problems getting all up in your face

Leona: Just because you go through it

Fergie: Don’t mean it got to take control, no

Leona: You ain’t gotta find no hiding place

Keyshia: Because the heart can beat the hate

Leona: Don’t wanna let your mind keep playin’ you

Keyshia: And sayin’ you can’t go on

Rihanna: I’m tellin’ you that

Miley: Things get better
Through whatever

Rihanna: If you fall

Miley: Dust if off, don’t let up

LeAnn: Don’t you know you

Natasha: Can go

LeAnn: Be your own

Natasha: Miracle

Carrie: You need to know

Ensemble: CHORUS

Mary: You don’t gotta be a prisoner in your mind

Ciara: If you fall, dust it off

Mary: You can live your life

Rihanna/Carrie: Yeah

Mary: Let your heart be your guide

Rihanna/Carrie: Yeah yeah yeah

Mariah: And you will know that you’re good if you trust in the good

Ashanti: Everything will be alright, yeah
Light up the dark, if you follow your heart

Mary: And it will get better

Mariah: Through whatever

CHORUS

Fergie: You got it in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
Find it within you, find it within

Everyone: THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!

September 13, 2008

xde keje.

Hi everyone!
its been long time aku xwat cite dlm blog nih.hehe.pas cite pasal helmet tu,cm xde bende sgt nak share,plus bz plak utk mid sem kan,.huuu~

hurm,pas abes mid sem sume2 last week,br laa rs bole bernafas sikit,hishh..kalo x rs semput je.hahah.pasni,spring break la pule,for 2 weeks,.pas2 raye..huu~ kejap je dah raye rsnye..tp this year raye cm xbest sgt kot,.sbb cm xramai je org melb raye kat cni.haihh..wish if i can going back to msia:(

raye nih,xde wat ape sgt pon kot,.pg g malaysian hall,cm bese,solat raye, then balik..pas2 g laa open house mane2.haha.hurm,dlm raye ke 3 or 4,plannye nak g tasmania,insyaAllah laa,.kalo bajet ade.huuu~bosan laa plak kan,xde pape aktiviti for spring break..

pas balik dr tassie,duduk diam2 kat melb plak,.haha..abeskan 4weeks left for final~yay!pas2 balik msiaaaaa~wahhh..mantappp!haha:D

September 11, 2008

survey

1.Three names in your inbox cellphone?
` yazid,iqah,kak tmc
.
2. Your main ringtone?
` unwritten-NB
.
3. What you did at 12 last night?
` tido
.
4. Who was the last person you went out with? where?
` i guess,.linda-food shopping:D
.
5. The color of the t-shirt you're wearing now and what does it says?
`white-LONDON,ENGLAND

6. The last thing you did?
`nasi goreng for sahur

7. List 3 things you always bring to school?
` hp,wallet,books
.
8. The colour of your bedroom?
` plain white
.
9. How much money in your wallet now?
` dunno
.
10. How's life?
` hectic
.
11. Your favourite city?
` melbourne city
.
12. What will you do next weekend?
` enjoy!dah start spring hols kan?;)
.
13. When was the last time you saw your mum?
` 9 months ago
.
14. Where is she now?
` malaysia
.
15. When was the last time you talked to your parent/s?
` last 2 days
.
16. Who is the last person that texted you?
` kak tmc
.
17. Where did you have your dinner last night?
`in my house
.
18. The last surprise you got?
` mid sem utk signals was this week,not the week after spring break
.
19. Last thing you borrowed from your friends?
` ntah
.
22. How are you?
` tired
.
23. What time is it now?
` 5.09AM
.
24. Any plans for tomorrow?
` enjoy!

25. Where are you schooling?
`The University of Melbourne,Australia.

27. Are you angry with someone?
` nope
.
28. What do you always order at McDonalds?
` mC Chicken and curly fries:D*lame gile xmkn mcD*

29. The last time you felt very sad?
` the day before yesterday
.
30. What is your wish for tomorrow?
` nak enjoy sakan,after finishing all papers for mid sem!

September 08, 2008

sebijik helmet

Huuuu~ xbes betol laa hr nih,tension2.tp padan gak muke aku,haha.,sape suro lambat2 g kelas.hahah.Hurm,.asal nye cmnih,pg tadi cm bese,aku nak g kelas la kan,aku ni plak satu,suke tol rushing2 nak g kelas,haha,kelas stat kol 1,kol 1250 br nak kua umah.haha

nak dijadikan cite,pg tadi sbb tah berangan ke,sbb dah lambat ke,aku pon tatau apsal,tp aku telah terlupe nak pakai helmet ms bawak beskal.dah otw nak ke uni,aku rs cm kepala aku bes je ade angin2 tiup,hhaha,pegang2 kepala,tgk2 xde helmet.aiseh.dah ler dah lambat ms tu,so,aku gamble je laa bawak beskal xde helmet.

so far,mmg selamat laa smpai uni dgn jayenye.pas2 mase nak balik dr uni,aku cm dah tau spot polis yg saman2 org nek beskal nih.tp ms tu,sbb malas nye pasal,aku malas nak seret beskal.haha.aku kunun2 ngn gaye macho nye bawak je beskal without helmet kat traffic light tu.mmg mantap laa tu kan kalo xkene tahan ngn polis tuuuu,.adeyhh.

dgn gaye ala2 xbersalah,aku kene saman sbb xpakai helmet.ces betol.aku bukan lah ces kat polis tu,tp aku rs aku ces kat diri aku jugak.haha.padan mke aku,sape suro lupe pakai helmet.adeyhh.but stilllll,kene saman aud57!wuuu~ kalo aku beli baklava tu,dapat sepuluh kilo kottt~~~waaaa~ kejammmm polis ituuuu~:((

p/s:tp myb tu kifarah dose aku bulan pose nih,sbb buat salah:D

Bosan.

Hi everyone,
It has been a long time i havent update this blog.Hurm,xde bende nak share,i guess. but xde pape sgt pon nak share,just sesaje nak update blog.haha:D

This week will be a very hectic week for me,haihh.ye la,i got 3 tests,2 labs and 1 assignmnt to submit.mmg nak pengsan la jugak nih.adeyhh+_+

Haihh..bile laa nak balik msia nih,kekadang cm dah bosan pon ade duk cni.haha. homesick la pule saye nih.cemacam tol.

*blank*

ok lah,tatau nak tulis ape dah,btw,happy fasting to all!;)

September 01, 2008

Sembang kosong;)

Hello to all,

Takde pape cite pon nak share,just td terbace kat blog my fren,pasal post ni,cm klaka.haha.So,I wanna share with u guys,sesaje kan,lawak2 kosong org ckp.haha;)

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.
KUMPULAN BAJI

2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.
TITEK PUSPA

3) Penyanyi yang paling demand.
HETTY COST ENDANG

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.
KUMPULAN SPIN

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.
ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.
O.A.G (Orang Asli Gombak)

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.
SCOIN (pakai syiling jer)

8)Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.
AL-JAWAHER

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.
MAY (Bau Sabun)

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.
AMUK

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional.
MANTERRA

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.
GIEGIEL

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.
HEADWIND

14) Kumpulan yang mudah berpecah.
KRISTAL

15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri.
LEFTHANDED

16) Kumpulan yang ada power.
KEMBARA (sebab ader DVVT)

17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.
PADI

18) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.
TOO PHAT

19) Penyanyi kesukaan David Beckam.
SITI SARAH

20) Penyanyi yang sentiasa tua.
TO’KI

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.
PRETTY UGLY

22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.
METALASIA

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.
4U2C

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.
MELLY GOESLOW

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut “HARI GURU”.
TEACHERS PET

26) Kumpulan yang susah nak sakit.
MEDICINE

27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.
DR. KRONIK

2 Kumpulan yang buat show kat everest.
IKLIM

29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh.
BLACK DOG BONE

30) Penyanyi yang paling bengap walaupun dah kaya.
PAK PANDER

31) Kumpulan yang paling di hormati.
KUMPULAN DEWA

32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.
NEW BOYZ

33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya.
KUMPULAN NASYID HIJJAZ (Honda Jazz tuh)

34) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.
SWEET SEPTEMBER

35) Kumpulan berani mati.
KAMIKAZE

36) Kumpulan yang selalu gi konvoi.
XPDC


haha:D