September 17, 2008

Almond london oh almond london..





Haihh..sedeyh je aku tgk almond london yg aku br dapat from my mum nih,.huuu~
Indah khabar dr rupe,adeyhh..ni sume si kastam australia nye pasal lah ni,apsal ler susah sgt nak bawak masuk cookies kat australia nih..hishh,dah ler kene bukak kuih raye aku,pas2 kene kuarantin plak lagih,kalo rupe kuih tu still lawa,ok laa jugak,sejuk laa ati nih lg,tp..huuuu~~xde rupe kuih daaaa..waaa~yg si pilot yg bawak kuih aku ni pon satu,bawak ler kapal terbang tu leklok,haha,aku xkire,aku nak salahkan sume2 yg terlibat dlm penghantaran kuih aku nih!!waaa~~

2 comments:

norain shari said...

salam ita,die nak suh ita wat sendiri kot~ :P ape lg?

zunitaseriously said...

hahah.aiseyy..ikutkan ati nih ain,nak je wat..tp..apekan daye..oven rosakkk!:D