September 29, 2008

benci akila!

Code Subject Exam Date & Time Exam Venue Duration Reading



116-123 French Beginners Language and Culture B Thu 27 NOV 2:15 p.m. REB Nicholson 2 hrs 15 mins



431-202 Engineering Analysis B Wed 19 NOV 9:30 a.m. REB Rathdowne 3 hrs 15 mins



431-221 Fundamentals of Signals and Systems Tue 18 NOV 9:30 a.m. REB Nicholson 3 hrs 15 mins



431-222 Electronic Circuit Design 1 Fri 21 NOV 9:30 a.m. REB Nicholson 3 hrs 15 mins




hukhuk..ni yg nak nangis niiiiiiiii~!!! :'( tgk laaa jadual xm akuuuuuu~!!dah laa stat lambattt,abes lambat gileeeee!huuu~ official abes 28nov,aku abes 27 nov.hukhuk..mesti aku sorang2 je yg abes lambat...waaaa~~sbb sbb sbb..french yg lambat skali tuuuuuu!!ne aci cmnihh!aku sorang je yg amek french among my friends,.yg paling xbes skali is,mase the day aku stat 1st paper tuuuu,roomate aku,si akila yg xbest itu,dah smpai malaysia dah ponnnn!aaaaa..ne aciii,aku br nak stat exam,dia dah smpai malaysiaaa!benci akilaaaaa!hishh,ni mmg konfem xaci aa kann,.hukhuk:'(

p/s: benci melbourne uni jugak!hukhuk:(

4 comments:

PhAroAhEva said...

hishh...
nak carik aci, g india aa..
haha.
balik msia time aku tade.. lg tak aci!
huhu.

zunitaseriously said...

haha,sbb aci lg afdal kalo carik kat india.sbb tu ms aku balik msia aci xde.hahah

A L E I S A said...

hu2 lek2, nway ita, gud luck exam! selamat hari raya!! ;p

Mr F said...

apsal exam ko semua kat bangunan REB?? aku satu subjek je kat REB..3 lagi semua kat wilson hall...