September 20, 2008

I cnt live without..

hello everyone!
hari ni dah stat cuti,.for 2 weeks,haihh,rs cm malassss sgt2,assignmnt ade je lagi xsiap,tp cm..nak stat buat tu,adeyhh haii,.malas nyee,.dah la i need to catch up byk bende,rs cm i left farr behind,.*sigh*

Well,forget about the academic thing,let talk about something else,.u guys mesti laa ade bende yg korang xleh live without kan?cm..hp ke,if korang cm tertinggal hp ke,or hp korang abes bateri ke,sure korang rs cm miserable gile kan?haha,same goes to me,.huu~i have several things laa that i cant live without,kalo xde bende2 nih,xde laa cm xbole hidup,but then rs cm miserable gak laa kot.haha,here we go.,




top of the list,mst la my beloved mac!weehoo~ even org kutuk2 mac,pedulik hape aku,mac tetap besh!hahah



yg ni plak 2nd in my list,motorola razr ape tah model dia,kalo xde bende ni,hishh,xleh bayangkan la cne,huuu~



ni plak namenye si ipod touch.hahah.kalo xde bende ni,myb aku akan slalu tido dlm kelas kot:D



haaa..yg ni complete set utk ppuan.hahah,kalo xde,bole pengsan juge rasenye.but the most important thing kat situ is moisturizer and lipbalm,memandangkan melbourne ni kekeringan juge tempatnye,sy teramatlah memerlukan bende tersebut.



ni plak name dia gorgonita!hehe,aku xbole tido kalo xde gorgonita nih,hihihi;)my birthday present last year,thanx to people yg bg gorgonita yg comel;)



hardisk ini sgt berguna utk mengcopy prison break series dikala memintak pB series kat org,haha,penting jugak kan?:D



last but not least,CHOCOLATE!:D:D:D

2 comments:

wan said...

waaaa!!! kecoh aku dibuatnya..meleleh je tgk macbook ko..huh..ipod ko pun besh gak..fuyoo..touch screem lg tuh!!!

zunitaseriously said...

hishh,xpe,aku jd duta apple jap.hahah.beli jgn xbeli.:P