September 08, 2008

sebijik helmet

Huuuu~ xbes betol laa hr nih,tension2.tp padan gak muke aku,haha.,sape suro lambat2 g kelas.hahah.Hurm,.asal nye cmnih,pg tadi cm bese,aku nak g kelas la kan,aku ni plak satu,suke tol rushing2 nak g kelas,haha,kelas stat kol 1,kol 1250 br nak kua umah.haha

nak dijadikan cite,pg tadi sbb tah berangan ke,sbb dah lambat ke,aku pon tatau apsal,tp aku telah terlupe nak pakai helmet ms bawak beskal.dah otw nak ke uni,aku rs cm kepala aku bes je ade angin2 tiup,hhaha,pegang2 kepala,tgk2 xde helmet.aiseh.dah ler dah lambat ms tu,so,aku gamble je laa bawak beskal xde helmet.

so far,mmg selamat laa smpai uni dgn jayenye.pas2 mase nak balik dr uni,aku cm dah tau spot polis yg saman2 org nek beskal nih.tp ms tu,sbb malas nye pasal,aku malas nak seret beskal.haha.aku kunun2 ngn gaye macho nye bawak je beskal without helmet kat traffic light tu.mmg mantap laa tu kan kalo xkene tahan ngn polis tuuuu,.adeyhh.

dgn gaye ala2 xbersalah,aku kene saman sbb xpakai helmet.ces betol.aku bukan lah ces kat polis tu,tp aku rs aku ces kat diri aku jugak.haha.padan mke aku,sape suro lupe pakai helmet.adeyhh.but stilllll,kene saman aud57!wuuu~ kalo aku beli baklava tu,dapat sepuluh kilo kottt~~~waaaa~ kejammmm polis ituuuu~:((

p/s:tp myb tu kifarah dose aku bulan pose nih,sbb buat salah:D

2 comments:

wan said...

Jiwa kentang siot dia nieee!!! Tak pakai helmet..
hahahaha ;p

naga said...

ini namenyer pengalaman..hohoho