October 23, 2008

borak kosong:D

Hi everyone,
mm,now sume tgh bz kot nak final kan,well,.good luck everyone!actly xtau nak tulis ape,hahah,tp rs cm dah lame je xupdate blog nih,.well,currently im addicted with slr plak,.haih,susah ler cmnih.im targetting to get a dslr by nx year,tapiiii,.br jeee beli dg cam awal thn arituuu,cacat tol aku nih,haha.tgk la cne nnt,kalo poket bocor,xde aa kot,tp rsnye aku nih,sanggup xmkn,if i really want something,haih,payah tuh.

well,skg enrolment utk subject nx year dah bukak,but aku xenrol lg,xtau nak majoring in ape,huuu~control kah?telecommunication kah?adeyhh,.tidak ku tahu aku minat apa,owh itaa!haha.hurmm,elective pon xtau nak wat ape,rs cm nak amek photography,tp kang xpepasal kene bebel ngn telekom,haha,or myb nak wat music ke,at least bole blaja maen instrument ke kan,tapi,cm not worth la plak kalo wat music kat uni,better wat private lesson ke kan,.sigh~ i think i might end up with french again,haha,tu je yg cm ok,smbung je la wat french,smpai abes,bole dapat diploma in french,degree in electrical engr,cm bes je?lol.

mm,the last 2 weeks ni,byk tol keje kene siapkan in one shot,.adeyh,sabar je laa..xsabar gile rs nak balik msia nih,haihh~
*tetibe teringat sate and kropok lekor yg bes*
adeyh,meleleh air liur sat,hahah.well,dah merepek nih,ok la,i think i gonna stop now,and get some rest.penat~

well,last but not least,good luck to everyone!;)

No comments: