October 18, 2008

To: Abah

Abah,
Malam td,adik mimpi abah lagi..adik xtau nape,abah senyap sgt..Abah xckp sepatah pon.Abah xpandang adik pon..nape abah? abah marah adik ke?
Dalam mimpi tu,adik xtau nape,adik menangis je..adik sedih sgt2,tp abah xckp pape pon..abah bawak je kete tu..nape abah?nape abah xpujuk adik? selalu kalo dulu,kalo adik nangis je,mst abah pujuk,kan?paling xpon,abah belikan ais krim,kan abah?

Abah,
adik mtk maaf sgt2,.kekadang adik lupe pesan abah,mtk selalu bacekan yassin utk abah.. to be honest,kekadang rs malas tu tinggi sgt,smpai adik lupe janji adik kat abah,.kekadang tu terlupe coz byk keje..adik mtk maaf ye,abah..insyaAllah,adik xwat lagi..adik janji!:)

Abah,
Abah ok xkat sane?lame adik xdgr khabar brite abah..adik..rindu sgt kat abah..adik nak jumpe abah..adik nak peluk abah..adik nak cium tgn abah..adik nak potong kuku abah,adik nak cabut uban abah..dah lame kan adik xwat bende2 tu utk abah..abah xrindu adik ke,abah..?

Abah,
Adik xtau nak postkat mn surat ni,so that abah bole bace,.so that abah tau,adik rindu sgt kat abah..abah,adik mtk maaf kalo selame abah pergi,adik terlalu igt bende2 keduniaan smpai lupe tanggungjawab adik kat abah,.

Abah,
xlame lg,adik dah nak final..dulu,adik salu mtk abah doakan adik berjaya dgn result cemerlang,kali ni pon,adik nak mtk jugak..abah doakan adik ye,abah..doakan adik dapat result cemerlang,insyaAllah..

hurm..abah,adik doakan smoga abah sentiasa gembira kat sane,insyaAllah..amen..

from: anak abah yg rindu sgt kat abah,
adik,
Melbourne.

4 comments:

nur _fragrant_musk said...

assalamualaikum..
sayunye bla bce letter awk..
kuatkan semangat ea..
mudah2an ayh awk dpt dengar luahan awk..
best of luck 4 exam k..
t cre..
=)
wassalam

Dhiya said...
This comment has been removed by the author.
Dhiya said...

Salam...
Leh aku tahu tak??
Ko post entri nie bile ek??
b4 dpt sms aku atau selepas?? I mean time dpt..bkn mse bace..

Aku baru je bukak tenet nie.. aaa, insya-Allah, aku akan explain psl tuh ea jika ada kelapangan..tp via email r..

take care...

p/s: terpaksa delete comment sebelumnya. text msg nye agak private

Wanita Mustanir said...

Al-Fatihah to ur dad..

Doa anak yang soleh adalah bekalan ibu bapa di sana..

Banyak2lah berdoa untuk abah awak..





new fren of u..huhu