November 28, 2008

Christmas Eve

Hello guys!
Here I go again,hehe,at last,libératé est à moi!yay!hihi.well,smalam pas abes xm,aku,iqah,bad,linda g jalan city,plannye nak tgk christmas tree tu laa kat Collin st,kat city la obviously la kan.but before we went there kitorang g freddo's makan eskem paling sedapp kat dunia!haha,lg sedap eskem tu,sbb anas belanje!thx anas;)halaa,nx sem dah xde engineering analysis da,sure ko xde tanye aku lg,pas2 sure aku xbole nak mtk ko belanje lagi,down gile aku.haha.sori anas,kidding:D:D:D.ok,bck to stories,pas makan eskem kat freddo's,kitorang terus g city.

Aku sebenarnye mmg teringin gile la nak ade kat melbourne time Christmas day,nak tgk derang nye celebration,yela kalo kat msia kan cm xde la meriah sgt kan,but dunno how is it here.rsnye cm gemilang je celebration derang.huu~and kat city pon,dah byk laa bintang2 kelihatan bergantungan,begitu juge dgn pokok christmas.hehe.mmg cantik laa.thats why me and my friends went there last night,dismping meraikan aku yg da abes xm,hehe,melihat2 la juge melbourne di waktu mlm,coz kitorang sgt2 aa jarang kua time mlm,cm xsuke sgt,nnt ramai org drunk.haih.

ckp pasal christmas eve ni,kalo kat cni,kat shopping cmplex sume da byk da jual christmas choc yg best2,lawa2 and murah la jugak.ala,kalo kat msia cm kueh raye yg org jual sempena nak raye(erk,bole ke samekan cm2?)haha.pas2 christmas cards and gifts pon byk sgt on sale skg.mmg best la,tp kene beware gak la kalo nak beli choc tu,coz not all choc can be eaten by us.hehe,sbb ade derang letak wine/alcohol and some other stuffs yg xbole di makan as muslim.so,kene tgk bebetul laa ingredients tu kan.

btw,these are some pics taken by us;)



from left:bad,linda,iqah,ita



cantikkan christmas tree ni?;)



xtau la ape tah name bende ni,but its not a church!:P



haa,this is federation square,cantik kan?



kat federation square gak,from left:ita.linda.bad,iqah

2 comments:

matterwaves said...

tak pe.nanti saya ajar awak Laplace transform dan Fourier Analysis. walaupun saya tak buat Engineering Analysis, tapi saya suke buat calculus

Mr F said...

Hahaha..memang la bukan church..Tu lah name nye Melbourne City Council..

hehe..dok melb bape tahun dah?