November 23, 2008

malaysia here i come~!!

hello guys!
hehe.less than a week,aku nak balik msia~!wallaweyhhh~!!mantap2.erk,tp aku ade lg 1 xm laa.huu~

haihh,xsabar tol nak balik msia,xtau la apsal,last year xde lah homesick sgt nak balik cm skg,myb sbb byk sgt bende yg jadi kat msia kot,like after my late dad passed away,yg aku xsempat nak balik,pas2 raye pon xbalik,then memacam bende gak jadik.and the most important thing,aku teringin bangettt nak makan keropok lekor ngn otak-otak(ni sebab ko la ni iwan!:P).tapi xpe,heh,less than a week,sabar ita,sabar..hihi:D

heh,sat g ku mahu bershopping-shoppingan kat dfo essendon.wahh,bahagia sungguh hidup ini selepas xm,hihi:D*gaye serious cm dah xde xm lagi pasni.adeyhh*ahh,pedulik hape aku,xm tetap xm,shopping mesti diteruskan.hehe.

oh,aku patut stop disini.iqah sudey bising suro aku mandi.hahah.ok guys,c ya in msia terchenta!daa~:D:D:D

2 comments:

Dhiya said...

hahahaha..sian ko..agak2 rindu same otak2..jenguk2lh gmbr otak2 kt page aku...'in progress'..kekeke

zunitaseriously said...

hahah,dah tgk daaaa.tu yg meleleh tuuu+_+