November 24, 2008

muhasabah..:)

Salam to all,
First of all,i wanna apologize especially to people that i used to anger,and to people yg penah terase,or pape rs yg aku penah wat,or rs xbes or yg sewaktu dgnnye.Im so sorry coz slame ni,aku xsedar aku marah2 cm2,im not suppose to marah2 like that,and now i realized betapa cetek nye tahap kesabaran aku:( Ya Allah..br aku sedar,how bad i was slame ni,my patience towards people mmg sgt rendah,bile xpuas ati sikit,nak marah2..Ya Allah..i dunno how to say,how regret i am right now..

Thanx to kak tmc yg bg tarbiyyah to me,akak mmg byk ajar saye slame ni,tp saye je yg xsedar..saye xpenah nak amek bebetul ape yg kak tmc ckp/ajar/tegur..kak tmc salu ckp,Allah sangat sayang saye,tp saye xpenah nak hrgai sume tu,kak tmc salu suruh saye sabar kalo terime ujian Allah,tp saye xpenah nak apply bende tu..sbnrnye mmg sgt byk kak tmc dah ajar care nak control marah ke ape,kak tmc salu ckp Allah bersama org yg sabar,tp saye xpenah nak amek peduli..ya Allah,now i know how bad i was..O Allah,please..please..forgive my sins..insyaAllah,from now on,aku mtk sgt sesape,kalo nampak aku cm nak marah2 tu,please please please igtkan aku,for being patience,igtkan aku kalo aku lupe,.i wanna be like Fatimah coz i wanna get someone like Ali=)*sure kak tmc kenal ayat ni,hehe:D*

Whatever it is,i really wanna change my attitude,please please igtkan aku when i do wrong.i really need help to be someone better=)=)=)

No comments: