November 13, 2008

A must do and must buy list (before going back to msia)

Hi all,
First of all,sorry those yg tertunggu2 ke'update'an blog ni, coz im lil bit bz lately for final plus some other things yg membuatkan xsempat nak update blog ni.well,sedar xsedar,dah makin dekat rupenye nak balik msia,17 days to go.hehe.makin dekat nak balik msia,bermakna makin dekat nak xm la kan,which is lagi 5hari~~wawawaa~~haha.btw,before nak balik msia ni,who knows kan,dlm keghairahan aku nak balik msia,i still have my target what should i done before going back to msia.hehe.okay,here we goes..

1. First of the most,mesti la g shopping kat DFO Essendon!yeah,.since last year kot nak g sane,tp tak terpegi2,tp this year,kene gak pegi.

2.Nak g Starbucks,haha.tp seriyes dowh,da lame x minum my fav double choc blended cream.wahhh~~mantap!:D

3.Freddo's.Menikmati ice cream paling sedap dlm dunia.owhoo~

4.Queens Victoria Market.beli cherries for bring back to msia.memandangkan anak buah aku suke gile buah ceri,so,beli la utk dia kan;)

5.Brunswick.membeli baklava yg best.bak kate mak aku,nak 'kuih ulat'.lol.just becoz bentuk baklava tu cm ulat.haha,tp sedap!;)

mm,tu je kot?haa,.yg ni plak,a must buy list,before balik msia:D

1.A set of dishes (Correll) - a request from my mum.*cane la aku nak bawak naek flight nnt?.sigh*

2.3 bottles of perfumes - a request from my sisters,and from her fren as well.

3.Cherries - a request from anak buah aku.haha

4.Baklava - a request from my mum

5.chocolates - a request from my frens.

6.jackets,jeans,handbag - a request from myself laa!haha.

mm,.i think that might be enuf to mengosongkan my purse.haha.adeyhh,.well,that all for today,hope to see ya guys in msia!;)

No comments: