November 16, 2008

seriously,.

Hello everybody,.hurm..actly dunno what to jot down,but feel kinda wanna update my blog.hehe. well,apparently im not really in a stable state,lol,feel so pressure with exams,enrolment problem,and other stuffs too.and lately i always dream about my late dad.sigh~ that make things even worst,i feel so homesick and what i really want right now is to get it done,and going back home asap.it will always be like this, when it comes to exam,i feel like i screwed up.i feel the serabutness inside my head.lol.easily broken and fragile.sigh.

well,let forget about the serabutness thing,haha,smalam i was so bored.then sesaje je laa bukak2 ebay,pas2 nampak satu handbag lawa,fuhh~ mantap dowh.then sesaje je la,sbb bosan kan,i bidded the handbag for aud1.75 and got another handbag,that one i bidded for aud25.95.pas2 a few hours after that,i got an email,told that i won the handbags!haha.adeyh.mantap gile,beli handbag aud1.75 (rrp aud50) and aud25.95(rrp aud 125).adeyh.tu la dia,igt nak memaen je bid,pastu mng lak kan,so xpe la kan,seb bek murah.hehe.tp cm bes gak,haha.cane laa aku xaddicted ngn si ebay ni.terlalu menggoda.tergoda aku.haha.

esok plak my rumet balik msia,tinggal laa aku kesorangan.my housemates plak nak g adelaide 20hb ni,which is aku xabes xm lg ms tu.mmg kene tinggal sorang2 laa aku kat umah ni:'(adeyhh,seb baek cik asiah sudi nak teman ak kat umah ni,kalo x,bukn takat mati kutu,semut pon bole mati tinggal sorang2 kat umah ni.hahah.

ok lah kawan2 sekalian,hehe,saye mau smbung blaja.doakan la saye ni bole jawab xm and bole cepat balik msiaaaaaaa~~huuu~

p/s:to budak yg aku geram2 kat previous post tu,enough said,im sorry.

No comments: