November 03, 2008

untitled

hi all,
mm,actly otak tgh tepu,wat engr analysis td.haih.xtau nak tulis ape,tp cm pressure gak nih,ngn final nih.xtau la sempat ke x nak study sume b4 xm,.haih.padan mke aku gak la kan,sape suro memaen aritu(err..tp kalo aku xmemaen pon,aku rs sme je kot.lol):D

Mm,.ape eh nk cite,xde cite best aa.lately sume cite dibekukan sementara,memberi laluan kpd xm.haha.mm,ari jumaat ni,rumet aku dah abes xm,mmg enjoy sakan laa dia kan,.siap da plan2 da nak shopping,tensen je aku,.haha.dah ler dia balik msia the day before my first paper,haih,.loner laa aku nnt nihT_T.

*blank*

haha,ok lah,xtau nak cite ape.wish me luck.
;)

5 comments:

izzahmeor said...

salam..

gud luck..
all da best...
chaiyok3...!!!

;)

zunitaseriously said...

hehe,thanx izzah!
waa~rindu nyeee kat izzah!
T_T

nur _fragrant_musk said...

salam'alaik
tq 4 that song..
best of luck..wish me too

nur _fragrant_musk said...

bismillah

Allah memg sweet..tp we x jarang sedar..aisy..kene refleks lagi..
t cre..

zunitaseriously said...

hehe,cik nur_fragrant_musk,mungkin cik salah masukkan comment kat entry.hehe,adekah comment tu utk post yg 'pesanan utk wanita'?tp,pape pon,i agree with u.hehe