April 08, 2009

a letter for a dad..

6.43 pm,
Victoria,Melbourne.

Kehadapan abah yg dirindui,

Abah,.adik xtau kat mn nak pos surat ni,so that abah boleh bace..abah bole tau how much i miss you..Abah,right now,adik rindu sgt kat abah..adik mtk maaf abah,kekadang adik terlupa kat abah sbb adik bz sgt..tpkan abah,even adik bz cne pon,adik xpenah lupe doakan abah,everyday tau:) abah cne kat sane..?ok ke?adik boleh bayangkan abah hepi kat sane,.bile la kite bole jumpe lg kan abah..?abah..adik rindu sgt2 kat abah..adik teringin sgt nak pg kubur abah,nak bacekan yassin utk abah..tp adik kat melbourne skg abah..adik nyesal jugak sbb balik msia aritu,adik xsempat nak g kubur abah..abah,adik mtk maaf sgt2,xsempat nak lawat abah dlm ms terdekat ni..abah jgn marah adik eh..

Abah,td adik ade mid sem test,tp adik xperform well:( mst abah kecewa ngn adik,adik da janji ngn abah dulu,adik nak jd pelajar cemerlang,nak score dlm sume bende,tp..adik xdapat pon nak tunaikan ape yg adik da janji,abah..adik stress sgt2,.adik nak abah skg..




...



adik rindu abah..

1 comment:

xxxxxx said...

teruskan usaha, jgn give up awal2...
tak tau ape nak nasihat kat ko, ko mmg dah tabah.
cume satu je, jgn rasa bersalah sangat, sbb kadang2 mende tu mainan fikiran, makin fikir makin tension. Ape yg bleh buat = fikir utk yg seterusnya, apa yang lepas kite tawakkal, insyaallah dpat elok.
Lgi satu truskan doa utk arwah ayah ko, tu la sumbangan terakhir yang ko bleh buat and tu la satu2 nye yang dapat membahagiakan lagi dia waktu skarang...teruskan tabah K.
Ko mmg sorang yg kuat !! :)