June 04, 2009

Kerinduan seorang anak..

Mmm..xtau nape,i really2 miss my late dad.. tanggal 18july ni, genap lah setahun abah pergi.. kebelakangan ni adik slalu mimpi abah..adik tertanya2 jugak abah, kat mana silapnya tu,.adekah ade pape yg ingin disampaikan dalam mimpi tu..? Adik sangat2 rindukan abah..adik xbole deny itu,abah..but adik tau, insyaAllah, nnt abah tunggu adik kat sana eh?:)

Dalam mencari2 kepastian mengenai mimpi2 tu, adik tgk balik blog2 yg adik penah tulis pasal abah.. and sampai lah pada entry 18july 2008, hari abah pergi meninggalkan dunia ni, adik ade letakkan janji, untuk selalu bacakan yassin untuk abah.. adik tersentak,abah. mungkin sebab tu, abah slalu 'muncul' dlm mimpi adik? igtkan adik dgn janji adik? abah, adik sgt2 mtk maaf dgn abah..adik slalu leka dengan hal2 duniawi,. abah, terima kasih eh 'igtkan' adik dgn janji adik tu. adik sayangkan abah, adik sgt2 rindukan seorang ayah- abah.

Abah, nx week adik da nak final,. abah jangan lupa doakan adik ye,abah? dulu adik slalu mtk abah doakan adik bila adik nak xm kan abah? before xm, adik cium tangan abah, mtk restu abah.abah igt tak,abah? :) abah, doakan adik berjaya dunia akhirat eh abah, insyaAllah, nnt kita jumpe kat sane tau,. adik rinduuu sangat2 nak tenung muke abah:)

Abah, adik rasa nak solat jap la, and pasni, adik nak bacekan yassin skali utk abah before adik start study.. adik hope abah sentiasa happy kat sane:)

:)

p/s: Al-Fatihah untuk allahyarham Ramli bin Abdullah.semoga abah sentiasa dalam lindungan rahmat-Nya. Ameen:)

No comments: