August 30, 2009

do u know what am i thinking?

what am i thinking right now?
..mmm..

what am i thinking right now?
mmm.....

what am i thinking right now?
...........sigh..

are u sure u wanna know what am i thinking right now?
mm..(again) i do not know..i dunno what to think, or myb there are so many in my head or its nothing at all? i do not know..

sigh again..

i'm happy with my life right now, having someone that really loves me, knowing me very well, always there for me when i feel down..i'm content with him:)

wait.

but there's other thing in my head. i think, i dont know where am i going now. im lost,i suppose for the moment? mm..i mean, mm..hard to explained. is it okay if im like this? i mean, the way i am right now? or..it's not ok? should i be better than this? oh yes, i always wanna be better, i mean..in terms of everything? religion especially. attitude also. urgh. i feel bad. i do not know what do i want..

i hope He knows what do I want and gimme guidance..

p/s: tetibe rs nak makan megi goreng.myb that's what i want?:D

August 28, 2009

the good old days:(

sigh..td layan facebook, pas2 tgk2 laa gamba lame2,.ms kat stf dulu..sriyes rindu gile zaman dolu2..ms selekeh2 tu,.innocent juge.hehe..too much memories to recall,.oh how much i miss stf, the good old days, where i learnt how to appreciate friendship, hardship, independent, striving for excellent, and so so soo many things to list it here,.sigh~ if and only if i can go back to the past, i will appreciate every single moment my time in stf.

FORM 1
I still remember, tarikh daftar 1st day in stf was 19january 2000. that time sume f1 kene stay kat block B, it was so cramped, just imagine 150students in 4dorms.gosh, dunno how i can handle it. then, ms tu kene buli2 tu bese la,oh oh, ms f1 i was about to withdraw from stf, tp ms tu, pen kanan,Ph sharifah sgt best, she gave me days off, so that i can go home:) and i am so grateful I didnt withdraw from stf, if not im afraid im not where im stding now:)




FORM2
not much changed, this time still in 'selekeh' year.haha. oh oh, yg paling xleh blah, junior mst ade bau 'kepam'.haha. i dunno why, junior mst cm2.aku?tahlaa..rs bau wangi je.haha. and f2 i was in 2setia. things to note: i got my geografi 100% in f2!haha:P

FORM3
critical year. PMR was around the corner. i was in 3feminin. thing i wont forget; kene lecture kat surau stf ngn pak yem, pn kamisah and cikgu2 math upper form coz ms trial sbp, math 8 org je dapat A for the whole form. even kami2 yg dapat A ni pon kene lecture skali. then, bermulalah zaman kene wat soklan math beratus2 everyday. ms tu menyampah, but today tersenyum bile igt balik:) and alhamdulillah, we got 100% A in PMR and i got 8A's too:)

FORM4
honeymoon year?nah, i dont think so. same je kot?i was in 4feminin, dgn klasmate yg same,dak2 french.heh. ms f4..mm..ape eh yg best, oh oh, time physics, pak jamal ade pistol air,sape ngntuk nnt kene tembak ngn pistol air tu!but aku xpenah kene laa..coz pepandai la cover kan:P

FORM5
omg..ms ni zaman paling best dlm dunia rsnye.SUPERSENIOR. sume org kenal,sure la kan f5 kotttt.hehe. sumbangsih best.and critical year: SPM! cm bese add math kene pulunnn.pak yem dgn kejamnye ms tu wat kem jaya diri kol 7pagi!cemacam la bende ms f5.sigh~ and towards the end, rs semangat batch 0004 tu mmg sgt2 terasa..omg,.i really love my formmates.the best ever buddies:) and SPM, stf memaintainkan kedudukan, ranking 1st in sbp for add math for 10 years berturut2!:D:D:D

..to all my formmates 0004, friendship never end. miss the old days:)

just me

it's kinda been long time since I updated my blog. Thanks to him coz updating my blog and yeah, ur surprise really surprised me.Thanks sayang:)

Well, now I'm in the lab (again) doing the project for digital system (DS3). mm..I slept 8hours last night (I guess should be enough), but still..gotta problem with wake-up-early-in-the-morning thing. sigh~ and even now, I feel sleepy..zzzzz..+_+ but yeah, I know I shouldnt sleep too much coz I got tonnes of work to get them done asap! nx week gotta lots more to do; with the mid sems,labs, etc etc etc. Im going to die soon.haha. (err..hopefully not,I wanna get married first.haha.jk!:P)

oh oh, last night I was not-so-good-in-mood. well, to cut it short, I just do not like when people forcing me doing things that I do not like to do. If I say no, just do not try to make any attempt to force me or I'll rebel to u. I know,I know, I'm not that innocent.hehe.But thanks God, he was there to calm me down:) He knows very well how to make me smile again (though he always make me sulk too:P). And today, I woke up with very good mood, and whatever it is, I just dont wanna think about it.

opss..my partner asking me to finish my simulation!haha.okok.
bye!

August 27, 2009

Hiroshima and Melbourne

Hiroshima is famous for "little boy", the atomic bomb dropped by the Allies. I think everyone knows that. Yesterday I went to the museum here, where it tells the world about how the atomic bomb has changed the city, it tells us that atomic bomb should be banned in any ways. Ok, why Hiroshima? why not Tokyo or Osaka? According to the museum, up to year 1945, the most populated city in Japan was Hiroshima, and next, Nagasaki. That's why Nagasaki was targeted right after Hiroshima. I'm totally angry with the US president at that time, Presiden Roosevelt and Soviet Union leader, they are the ones who were responsible for 350,000 people, either dead or badly-radiated affected.


OK, enough for that.


One of the things that I love the most about Hiroshima is the fact that it resembles Melbourne in terms of tram network. And Melbourne is my fav city. It's the city where my gf is studying now, the city where I decided that I have to be with her for the rest of my life, the city that gives me hope of loving and being loved.


To my loved sayang, Zunita Ramli,

I just love you so much!!

I just miss you so much!

I just can’t live without you!

And once again, the video that I gave to you, please watch it again eh my dear:)

I hope this ramadan gives us more chances to be better, and to be the best for each other.

I LOVE YOU SO MUCH, honey;)

 

::Shahrul Nizam Azman::

::Saijou, Hiroshima::   //rumah sidek

::0109::

August 22, 2009

Puasa:)

Bila dah duk kat negara org ni, (esp non-Islamic country) br la rs betapa bestnye smbut Ramadhan kat umah. Tp actly aku xde la sedih sangat coz this is not my first time pose jauh from my family, ni kali ke berapa tah. ala mase SPM dulu pon, pose kat skola gak kan (I was in STF), ms tu first time la pose jauh from family, agak sedih la..bukan sbab ape pon, coz aku ni kalau bulan pose aku suke g bazaar ramadhan, mmg xpenah miss la sebulan pose tu. bende yg aku mesti beli: ayam percik or kekadang ayam goreng, mee kari+kerang byk2 (fav food!), and air tembikai (fav drink!).. and my taste tu mmg sebijik same la ngn my arwah ayah kan.. so kalau pg tu, mmg salu jalan ngn arwah abah laa..jarang la ikut mak..:D

then ms kat Taylors, lg sekali pose jauh dr family, sedih gak, tp ok kot..dah besar sikit kan..hehe. g gak laa bazaar dekat2 ngn sunway tu, pasbukak pose, g smayang terawih kat 'Masjid Turbo' kat situ la.haha,klaka je, sbb imam kat masjid tu wat terawih super duper laju.8 rakaat-15min.gile bapak.tp ms tu kan, xkesah,lg cepat,lg best:D

pas2 ms dtg cni, kalau masuk this year dah 3thn da raye kat Melbourne ni..yg sedihnye bazaar xde..bukak pose pon kene masak sendri2..:'( lemang xde, ketupat xde..sume pon kene wat sendiri..and yg paling sedihnye, ade tu yg ms rye tgh kelas,siap ade xm lagi waktu tu. well, that's what we call duduk kat negara org kan..:) pape pon, i miss my old days ms kecik2:(

p/s: alamak, dah lambat nak g msian hall!

August 21, 2009

Aku dan Ramadhan..



Esok Ramadhan datang lagi..:) (yay!)
Tersenyum aku bila Ramadhan yg ditunggu2 tiba, dan alhamdulillah, Ramadhan, berjumpa lagi kita tahun ni..Tak sabar rasanya nak menikmati nikmatnya Ramadhan, puasa, terawih, berbuka, dan sbgnya..Tahun ni, aku berazam mahu menjadikan Ramadhan ini lebih baik dr yg sebelumnya, dr segala aspek, dr segi ibadah, pergaulan, pelajaran, hubungan sesama manusia dan sebagainya:) semoga ramadhan kali ini memberi seribu satu rahmat..insyaAllah:)

To my mum, and sisters, adik mtk maaf if ade terkasar pape.Mak, mtk halalkan makan minum, duit2 yg dibelanjekan utk adik,etc etc. Semoga Ramadhan kita lebih bermakna this year, though abah dah xde:)

Kpd Shahrul Nizam Azman, i mtk maaf jugak if all these while I make things hard for u, i never mean to hurt ur feelings or anything..thanks for being patience with me and hopefully this Ramadhan make better for us, for our relationship with Allah and with ours as well:) I love u soooo much~!

Kpd rakan2,sahabat handai, aku mtk maaf if ade tersalah bahasa, terkasar, terguris hati, mtk maaf banyak2, sesungguhnya aku xsengaja, and if ade terhutang duit or pape yg mahu dituntut, sile2 kan lah ingatkan aku,sbb aku ni pelupa sikit,if not, mtk halalkan lah ye:)

Juga kpd sape2 yg xdisebut, saya mtk maaf atas segala kesilapan dan smoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih memberi kesan dr2 yg sebelumnya..insyaAllah:)

August 20, 2009

ISU: bertudung labuh dan menutup aurat.

Last couple of days, I was asked by a friend to read this blog, entry title 'Kenapa Anda Mahukan Gadis yg Seksi sbg Pasangan Anda' and she asked me give my comment about the entry coz she was really bengang and xpuas ati with that entry. The very first time I read that blog, to be honest, I was a bit confused with the author, coz I dunno what kind of person he is, and the level of education that he has. Generally speaking, I got the point he was trying to make, mainly asking women to close the aurat, but I just couldnt understand the way he gave the message in his blog. It shows me he is childish, and selfish. Sorry if I was wrong, it just from my point of view. Straight to the point, these are my comment about his entry:


i) 'Matlamat tidak menghalalkan cara'
Memanglah dah betul da matlamat dia nak smpaikan yg baik kpd perempuan2 muslimah utk menutup aurat, tetapi pendekatan yakni bahasa yg digunakan kurang bertepatan dgn isi yg ingin disampaikan. Adalah kurang sopan, jika ingin menyampaikan hal2 keagamaan dgn menggunakan bahasa2 yg agak kasar, bg saya terutamanya spt 'pantas merayap ke dada atau peha gadis itu', 'Apa kebangang nya sifat kau itu mangkuk?','aku suka melihat lurah dada yang ditunjukkan',etc. Jika kita pergi mendengar ceramah agama, atau apa2 aktiviti pengisian rohani, kalau kita dgr penceramah itu menggunakan bahasa2 sedemikian, apakah pendengar akan ikut apa yg disarankan atau itu hanya memburukkan imej mereka yg sebenarnya menyeru kpd sesuatu yg baik? Jika penulis merasakan mahu menjelaskan kpd tunang anda shj, mungkin tidak perlu utk dipertontonkan kpd blog anda,kerana ia bole dibaca oleh umum dan memburukkan imej mereka yg berdakwah.sila renungkan perkara ini.


ii) Isteri bukan hamba s*ks suami.
Saya agak keliru dgn pemahaman penulis mengenai tuntutan menutup aurat kpd kaum hawa. Point 2,3,5,7:

2. Tudung di pakai untuk cover muka dan DADA.Bukan untuk dilit dekat bahu.JATUHKAN TUDUNG ANDA dan TUTUP BUAH DADA ANDA sebab itu untuk aku dan baby kita nanti.
3. Segala pakaian yang menampakkan tubuh,ketat dan mampu merangsangkan nafsu hanyalah boleh dipakai kemudian dilihat oleh aku dan aku sahaja.
5. Segala perbuatan seksi,manja,geli,pervert,romantik dan segala-galanya yang berkaitan hanyalah boleh dilakukan di depan mata aku.
7. Kenapa nak malu pakai tudung labuh?Kenapa nak malu pakai baju kurung?Takde sebab seseorang perempuan itu perlu rasa malu bertudung.Ada sesetengah perempuan yang jumpa,asalannya tak pakai tudung adalah sebab PANAS.Tudung mesti setiap masa di kepala.Bila dah masuk rumah dan kunci pintu,tutup tingkap,nak bukak tudung bukak lah.Nak bukak semua pun lagi digalakkan.Nak sidai baju kat luar?Pakai tudung!

Apakah penulis sudah refleks diri, atau membaca semula entry penulis ini, yg pada saya, seolah2 isteri itu hanya dijadikan utk melayan nafsu suami? Mmg Islam ada menyatakan, si isteri perlu melayan kehendak suami, tetapi dlm Islam sendiri ada juga garis panduan bagaimana cara seorang SUAMI MELAYAN ISTERI. Isteri juga bukan hamba s*ks kpd suami. Isteri juga seorang manusia, mempunyai hak dan perasaan. Renungkan.


iii) Lelaki yg baik adalah utk perempuan yg baik, begitu juga sebaliknya.
Di awal blog, saya ada menyatakan, saya agak konfius dgn sikap penulis, sebab penulis mahu isteri yg baik, tutup segala, tapi bagaimana pula perihal kpd penulis itu sendiri? Kalau diri sendiri pun suka melihat perkara2 yg xelok, cth melihat aurat2 wanita scr sengaja, mcmana nak dapat isteri solehah? kalau takat tutup segala, tp perangai xmenyenangkan, tidak sempurna juga akhlak sbg isteri solehah,kan? Dlm Al-quran pon ada ckp, perempuan yg baik adalah utk lelaki yg baik, begitu juga sebaliknya. Pesanan saya kpd penulis, juga kpd lelaki2 di luar sana, jika mahu isteri yg solehah, refleks diri anda, adakah anda suami yg soleh?


iv) Bertudung labuh membawa imej suci.
Jika penulis mahu si isteri tutup segala di luar rumah, tetapi suka dan amat menggalakkan isteri bukak segala di dlm rumah, apakah persepsi masyarakat kpd wanita2 yg bertudung labuh? seolah2 wanita2 yg bertudung labuh ini lebih teruk sikapnya drp mereka yg bertudung biasa di luar, dan berpakaian sopan didlm rumah. Mmg la dlm rumah xde aurat sesama suami, tetapi dimana letaknya etika sbg seorang muslimah yg bertudung labuh jika tidak berpakaian atau berpakaian seksi dlm rumah? Bukankah itu suatu yg memalukan dan menjejaskan imej wanita bertudung labuh? Tepuk dada, tanya iman, jgn tanya nafsu.


v) Tidak perlu melabel org lain
saya tersenyum apabila penulis ada mengatakan tunangnya seorang wanita bertudung labuh tetapi pernah menyatakan org yg tidak menutup aurat sbg 'org xberapa reti pakai baju'. Sebagai muslimah yg bertudung labuh, perlu diingat, anda membawa imej baek wanita bertudung, semua yg anda lakukan dinilai oleh masyarakat, dr segi percakapan, pergaulan, dan sebagainya. Pada saya, tidak perlu lah melabel mereka yg tidak menutup aurat ni spt 'org yg xbrapa reti pakai baju', sungguh kasar bunyinya jika perkataan itu keluar drp mulut wanita muslimah yg bertudung labuh dan menutup aurat. Kalau ianya keluar drp mulut mereka yg berperangai kurang sopan, spt perempuan yg suka berjudi dan sebagainya, mungkin perkataan itu tidaklah kasar bunyinya. Tetapi, lain pula jika mereka yg bertudung labuh, masih byk lagi perkataan lain yg sesuai yg boleh digunakan yg menyampaikan maksud yg sama. Bukankah berlembut itu sunnah nabi?:)

p/s: Saya juga tidak perfect. ini cuma comment dan pendapat, no offense to anybody:)
p/ss: sorry, xprasan blog termasuk dlm BM plak last2.lol.

how's ur operating system?

A woman writes to the IT Technical support Guy

Dear Tech Support,
Last year I upgraded from Boyfriend 5.0 to Husband 1.0 and I noticed a
distinct slowdown in the overall system performance, particularly in the
flower and jewellery applications, which operated flawlessly under
Boyfriend 5.0.
In addition, Husband 1.0 uninstalled many other valuable programs, such as
Romance 9.5 and Personal Attention 6.5, and then installed undesirable
programs such as NEWS 5..0, MONEY 3.0 and CRICKET 4.1.
Conversation 8.0 no longer runs, and House cleaning 2.6 simply crashes the
system..
Please note that I have tried running Nagging 5..3 to fix these problems,
but to no avail.
What can I do?
Signed,
______ _________ _________ _________ _________ _________ _________
_________ _________ _________
Reply
DEAR Madam,
First, keep in mind, Boyfriend 5.0 is an Entertainment Package, while
Husband 1.0 is an operating system.
Please enter command: ithoughtyoulovedme. html and try to download Tears
6.2 and do not forget to install the Guilt 3.0 update.
If that application works as designed, Husband1.0 should then automatically
run the applications Jewellery 2.0 and Flowers 3.5..
However, remember, overuse of the above application can cause Husband 1.0
to default to Silence 2.5 or Beer 6.1.
Please note that Beer 6.1 is a very bad program that will download the
Snoring Loudly Beta.
Whatever you do, DO NOT under any circumstances install Mother-In-Law 1.0
(it runs a virus in the background that will eventually seize control of
all your system resources.)
In addition, please do not attempt to reinstall the Boyfriend 5.0 program.
These are unsupported applications and will crash Husband 1.0.
In summary, Husband 1.0 is a great program, but it does have limited memory
and cannot learn new applications quickly.
You might consider buying additional software to improve memory and
performance.
We recommend: Cooking 3.0 and Hot Looks 7.7.
Good Luck Madam!

p/s: -_-

August 18, 2009

woman pregnant with 12 babies

Move over Octomum, a Tunisian woman is reported to be about to eclipse the octuplets of the American mother Nadya Suleman after becoming pregnant with 12 babies.

Photos: The Octuplets

The unnamed teacher and her husband are said to be ecstatic about the pregnancy, which was achieved with fertility treatment after they suffered two miscarriages.

They are expecting six boys and six girls and the woman is thought to be as much as nine months' pregnant.

But fertility experts have condemned the news, alleging the doctors who treated the couple are "irresponsible" and risking the health and lives of the mother and her babies.

It is not known what fertility treatment the woman had, but her husband was quoted by local papers as saying they had been expecting twins.

She is said to now be looking forward to hugging her babies and, according to her husband, has been told she can give birth naturally although experts say this is impossible.

The man, who was named only as Marwan and is a teacher of Arabic at a high school in their home town of Gafsa, southwest of the capital Tunis, told a local journalist the news was an "amazing" miracle.

"In the beginning, we thought that my wife would give birth to twins, but more foetuses were discovered," he was quoted as saying.

"Our joy increased with the growing number."

But Simon Fisher, a fertility expert from the University of Oxford, said the news of the duodecaplets was "horrendous" and said the doctors involved were "irresponsible" to allow it.

He said the pregnancy could have been achieved either because the couple ignored the advice of doctors and had intercourse during their treatment, conceiving naturally as well as through IVF, or religious reasons required all the embryos to have been used rather than some being destroyed.

"Whatever the reasons behind this, the chances of there being a happy ending are pretty remote," he said.

"The chances of all of them surviving are extremely remote and the chance of some of them surviving without any problems is unlikely - they are likely to have significant problems.

"Her chances of surviving depend on how well she is monitored. It will be a tremendous strain on her even if she is young and fit. IVF is practised responsibly all over the world and no one should ever get into this situation."

Dr Mark Hamilton, of the British Fertility Society, said the woman probably had ovulation induction treatment, which sees the woman have either tablets or injections to cause her to release an egg to be fertilised.

"Twelve babies seems extraordinary," Dr Hamilton said.

"The woman could have been receiving ovulation induction treatment, which stimulates egg production. You don't have the same control as with IVF."

No one is thought to have ever given birth to 12 babies before.

In January, American Nadya Suleman gave birth to the world's longest surviving octuplets, conceived through IVF.


Source: yahoo7 news

August 17, 2009

the confession of me:D

mm..i'm still in uni right now,though i've finished my classes today, still need to stay back for my ds3 project discussion with my partner. but apparently, he's busy doing the prelab for signal processing(SP) and yeah, i feel sorry for those doing SP actually,coz i heard it's damn hard.oh no, its not hard actually but it's horrible. it's quite funny when u see people struggling doing the prelab and there were quite of numbers of friends freaking out about SP and wanna kill the lecturer(just joking-i hope so.LOL). and some of them also told me that i'm so smart for dropping SP,coz it's reallly kill people.lol.but yeah, somehow i'm really grateful for dropping it coz then i'll surely freaking out so badly.:D even if right now, in the lab, everybody is busying doing the prelab for SP and even me can feel the stress inside here.

p/s:i'm hungry now.and i wanna eat pizza+_+

August 16, 2009

The stupid bug:P




p/s: Don't blame the pig if u caught the 'stupid' bug.LOL

August 09, 2009

bosan2 survey

1.Do you need him/her to be good looking?
*I do not mind, as long as he loves me so much, that's enough.

2. Smart?
*Smart guy is sexy.aww~ haha:P

3. Preferred age?
*not younger, max 2 years older.ideal:same age:)

4. Preferred height?
*Of course taller than me.

5. How about sense of humor?
*Funny:)

6. How about piercings?
*No way.

7. Accepts you for who you are?
*Of course.

8. Pink hair?
*Err..N O.

9. Mushy or no?
*Opss.can it be a secret between us?:">

10. Thin or fat?
*Obviously not thinner than me,and not too fat either.just nice.

11. Black, Brown or White (skin color)?
*Just nice.

12. Long hair or short hair?
*Depends.

13. Plastic or metal?
*Neither.

14. Smells good?
*Of course!xkesah la mase tgh peluh ke,he need to have a good smell!haha

15. Smoker?
*N-O!

16. Drinker?
*do-oh.mesti la tak.kan haram tuh.

17. Girl/Boy-next-door type?
*No.

18. Musically inclined?
*I dont mind

19. Plays piano?
*That will be a bonus:)

20. Plays bass and/or acoustic guitar?
*Bonus!

21. Plays violin?
*Bonus again!

22. Sings very good?
*Bonus++++!:D

23. Vain?
*Erk.but sometimes it's fun!kan kan?:D

24. With glasses?
*They look smart:)

25. With braces?
*No no no!

26. Shy type?
*A big N-O!

27. Rebel or good boy/girl?
*can it be in between?

28. Active or passive?
*Active!

29. Tight or bomb?
*haha.tah.

30. Singer or dancer?
*Singer.

31. stunner?
*Garu2 kepala

32. Hiphop?
*tak kot

33. Earrings?
*Eewwww...

34. Mr/Ms. count-my-ex-girlfriends-un
til-you-drop?
*NO way.

35. Dimples?
*I got 'em.no need for him:P

36. Bookworm?
*mm..

37. Mr/Ms. love letter?
*at appropriate occasion?yes.


38. Playful?
*I like!~

39. Flirt?
*Only with ME, that is.

40. Poem writer?
*Not really

41. Serious?
*Not that serious.

42. Campus crush?
*Eh?

43. Painter?
*Okay la.

44. Religious?
*As long he can guide me,that's enough:)

45. Someone who likes to tease people?
*Depends.

46. Computer games geek? Or internet freak?
*I dont mind

47. Speaks 20 languages?
*Bonus again!wooott wooott!:D

48. Loyal or faithful?
*BOTH!

49. good kisser
*Duuhhh!~

50. loves children??
*Yes.

p/s:I found mine:)

August 07, 2009

Bulan dan bintang

awak,saya nak awak tau,ape pon yg jadi,saya tetap bersama awak.
sbb..
.
.
.
saya sangat sayangkan awak..

August 02, 2009

Bulan dan bintang

'awak, awak tau x saye sayangkan awak sgt2?'
-Bulan


'yeah..:)'
-Bintang

August 01, 2009

peringatan

'kita xtau bila lagi pintu hati akan diketuk. bila terasa diketuk,jgn dilengah2kan, buatlah apa yg dirasa sbb Allah sayangkan awak:)'

-kak tmc