August 21, 2009

Aku dan Ramadhan..



Esok Ramadhan datang lagi..:) (yay!)
Tersenyum aku bila Ramadhan yg ditunggu2 tiba, dan alhamdulillah, Ramadhan, berjumpa lagi kita tahun ni..Tak sabar rasanya nak menikmati nikmatnya Ramadhan, puasa, terawih, berbuka, dan sbgnya..Tahun ni, aku berazam mahu menjadikan Ramadhan ini lebih baik dr yg sebelumnya, dr segala aspek, dr segi ibadah, pergaulan, pelajaran, hubungan sesama manusia dan sebagainya:) semoga ramadhan kali ini memberi seribu satu rahmat..insyaAllah:)

To my mum, and sisters, adik mtk maaf if ade terkasar pape.Mak, mtk halalkan makan minum, duit2 yg dibelanjekan utk adik,etc etc. Semoga Ramadhan kita lebih bermakna this year, though abah dah xde:)

Kpd Shahrul Nizam Azman, i mtk maaf jugak if all these while I make things hard for u, i never mean to hurt ur feelings or anything..thanks for being patience with me and hopefully this Ramadhan make better for us, for our relationship with Allah and with ours as well:) I love u soooo much~!

Kpd rakan2,sahabat handai, aku mtk maaf if ade tersalah bahasa, terkasar, terguris hati, mtk maaf banyak2, sesungguhnya aku xsengaja, and if ade terhutang duit or pape yg mahu dituntut, sile2 kan lah ingatkan aku,sbb aku ni pelupa sikit,if not, mtk halalkan lah ye:)

Juga kpd sape2 yg xdisebut, saya mtk maaf atas segala kesilapan dan smoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih memberi kesan dr2 yg sebelumnya..insyaAllah:)