October 17, 2009

Kan best kalau..

Kan best kalau aku ade 10juta dolar, aku nak kawen, nak beli rumah best2, beli keta best2, beli furniture, beli ipod, beli mac baru yg best, g travel seluruh dunia ngn si dia, g paris, switzerland, germany, poland, rom, palestin, USA, Mesir, NZ (lg skali), China, etc. pas2 nak g wat haji ngn si dia gak, sponsor my mum and family g wat haji, pas2 sedekah kat umah anak yatim ke, org tua ke, then selebihnye kite labur ke saham, xpon bukak bisnes yg best.

Eiffel Tower, Paris


Switzerland

Audi

Kan best kalau aku genius, cm Einstein ke, cm Gaussian ke, paling xpon, cm dak genius kat kelas aku, Eugene. xyah struggling blaja, blaja sikit2, terus dapat dean list. kalau buat project pon, hari ni wat, esok da bole hantar, pas2 dapat H1. mantap kan cm2?



Gauss


Kan best kalau doraemon tu wujud, bole pinjam kat dia 'intu suka hati' dia tu. kalau nak g jepun, xyah nak susah2 apply visa ke, beli tix ke, naek flight 12jam ke, gune pintu tu, terus sampai saitama. wahhh, life would be lots easier. best kan?


Doraemon ngn pintu suka hati

Kan best kalau bila rasa lapar je, imagine pape, terus food yg kita imagine tu ae depan mata. mantap gile. aku teringin gile nak makan mee kari kerang mak aku, dr aritu dok imagine2, xde pon depan mata. down. kan best kalau ade kan?



Food yg best

Kan best kalau xm tu xpenah wujud dlm dunia. abes sem je, terus cuti. pas2 terus naek final year. xyah susah2 nak kene study ke,or xyah susah2 nak pk nak jd genius.hahah. best kan?

Kan best kalau assignmnt or project tu xpenah wujud. lagi skali, hidup itu lebih indah.ah~



Kan best kalau TM xde requirement utk pass. haha. or senang ckp, TM wat dek je kalau fail, paling xpon, kalau fail, TM bagi je repeat or extend. so, aku xyah nak risau2 lepas ke tak,lepas ke tak..

p/s: sbnrnye aku dah tensen study.adoi lah+_+


2 comments:

nur_fragrant_musk said...

haha..kelaka la kamu..

mengidam macam2 ye..
bla da tensen..mcm2 kamu tuleh..
sabar2..
cayok2 utk exam..
yeah..

bellar0ssa said...

Hehe.ta ak pn nk cm2 gak.ag2 part d0raem0n.leh ak blik msia mlm ni.s0k pg g clas.gle best.