March 21, 2010

update.

Hello peeps,

Rsnye dah lame xupdate blog ni, agak terbengkalai pon ade kot, eh bukan kot, mmg da terbengkalai pon. sori lah to sape2 yg ikut blog ni (ade ke?) yg dah berhabuk xdiupdate. oh well, I was been busy lately, beselah da masuk final year ni, sume bende nk kene buat, plus ms kt msia hrtu xde tnet, so xde peluang lah nk tulis kan. and if ade peluang pon, mmg malas nk menulis, tp byk je bende nk tulis actly.

ok, enough with all the rants, nih nk update setakat yg termampu lah activity2 yg telah dilakukan since few weeks ago.

1. Pizza Hut dinner - Seremban 2, Malaysia

nih mase kt mesia aritu, bakal abang ipar telah membelanje kami sekeluarga makan pizza!oh yeah! tp memule tu xtau dia nk belanje, kalau tau, lg byk aku order.hihi. best gak ah, coz da lame xg seremban 2 kan, and da lame xpekena pizza mesia, bila dapat, fuh~ mantap abes!hehe


2. Fun Fair with him and family - Kuala Pilah, Malaysia

this time was in february 2010, after he came back to malaysia. best! Si dia bawak my anak buah, firdaus and kak yong g funfair, and they seems having so much fun! and kak yong pon da pandai panggil dia 'pak su'. hihi. green light from kak yong tu!haha



3. SDAR - Seremban, Malaysia

Since he is an ex-SDARian, so nk xnak, kene la mengakui hakikat tu kan. ms dia balik cuti aritu, teringin plak nk tgk kawasan sekolah SDAR yg dibanggakan2 tu. haha. then, ms otw balik Kuala Pilah dr Shah Alam, singgah la jap kt Seremban, lawat sekolah lame dia. jumpe la cikgu2 dia, his juniors, lawat kelas lame dia ms f5 (Ar-Razi if im not mistaken). i hve to admit, SDAR mmg lawa la compare to STF, but hey, SDAR sekolah baru kot? lol


4. Miri and Bintulu trip - Sarawak, Malaysia

Ni pon ms february aritu, me and him had a trip to swak. lame gak la plan bende nih, and ade yg gak pessimist pasal plan ni, jd ke ape ke..well, alhamdulillah, sume da di plan, bejalan lancar. kitorang smpai bintulu dulu, spend 2 days kt bintulu, and g miri 2 days. kitorang g miri naek keta, 2hrs drive, credit to him:):):). xde bende sgt la yg kitorang wat kt swak, byk g taman negara je. and yg lawaknye, kitrang g hiking pakai jeans! haha. though aku kire ok la kan, pakai jeans, but pakai sneakers, tp si dia, siap pakai sandals lagi!haha. all in all, swak mmg best! and thx to badriah and her family sbb belanje makan mlm tu, mmg serious sedap gileeeee!! and thx to him for the great moments in swak:) I love you so much!





alahai, da penat ah. nnt esok smbung lagi update.hehe. taa~

1 comment:

::smaku:: said...

ita nampak tshirt yg amat dikenali dipakai oleh ur bf disitu. haha