April 08, 2010

Blaja Japanese jom!

Hehe..aku bukan maen semangat blaja Japanese skg~!fuhh~ suke gak ah blaja nih, sbb aku mmg suke blaja language pon..hehe..tu lah, tgh2 final year ni kan,sempat plak lg aku nk blaja Japanese kan.hehe, ade laa sebabnye tuuuuu.hihi

Well, hr ni aku blaja tulis Hiragana (cikgu nye Youtube ye kawan2). berjaya la jugak hafal 25 characters hrni.. ye lah utk very fresh beginner cm aku kire ok lah tu kan, plus aku mmg agak bz skg.hihi. so utk hafal 25 characters tu, aku telah tulis 2500 characters, which means, 1 character 100 kali.heh. kire normal lah utk hafal character kot. tah la, first time blaja. tp pape je lah kan, asal aku pandai Japanese nnt. hihi


Hasil amatur.hihi

All in all, first day Japanese class with Cikgu Youtube was fun, ditambah plak ngn cikgu pembantu, Cikgu Shahrul Nizam. haha. Gambatte ne!

p/s: lg best blaja Japanese drp Digital Communications (-_-)"

No comments: