September 25, 2010

Raya updates yang outdated.haha

Hello people,

Lame rasenye xmengupdate blog ni. Biase lah, bz ade, malas pon ade. haha. Anyways, hope it is still not too late to wish you guys Happy Hari Raya, Maaf zahir batin. Sorry lah if dlm penulisan blog ni ade yang terasa or yang sewaktu dgnnya, ampun maaf. Btw, how was your Hari Raya? Should be great right? Mine was bese2 je, bese lah raya kat Melbourne ni, xde ape yang menarik sgt pon, lagi2 Malaysian Hall xde wat makan2 or solat raya like previous years :( And apparently, on the first day Raya I got class and lab, which is COMPULSORY to attend. So, what to do.. after solat raya in RMIT Uni, I straight went to class, and lab sampai kol 5 ptg. Pathetic right? I know, I know.

But on the first week of hari raya, there was lots and lots and lotssssssss of open houses. buncit perut beb dok makan. mmg sodap! terangkat habessss! haha. Food was awesome, mee kari, nasik beriani, nasik tomato, mee rebus, nasik impit, rendang, desert, kuih raya, and many manyyy more! mmg xdapat lah nk carik hari2 biasa food2 cmni kan, lagi2 if nk dpt free, mmg TAKKAN la kan.

Anys, malas nk cite panjang2, silelah tgk gambar2 ni ye!

solat hari raya kt RMIT

sesi mengambil gambar kt Federation Square

Open house kt Amess Street

Open House kt North Cote

Open House kt Melbourne Town Hall (North)

Tunggu tram nk balik

Open house kt Pelham

Open house kt Elgin

SELAMAT HARI RAYA AGAIN! =)

1 comment:

Nadya Summer said...

bebeh. baju mu di open hse north cote sungguh-oh-chantik. sekian. n eid mubarak to u too sayang! x