May 30, 2011

Little bit update :)

Hello reader!

Lama pulak rasanya xupdate blog ni. hehe..Nway, nak promote my Make Up Collections blog, baru je bukak blog ni semalam :)

Klik gambar utk ke blog tersebut :)


Apa yang best dekat blog ni?
Ada macam2 jenis make up yg aku jual dengan harga yang saaaaaaaaaaaangat2 rendah dari yg ada kat pasaran sekarang. Jangan risau, jaminan 100% tulen, original, asli, genuine (dan seumpama dengannya, hehe) diberikan kepada setiap produk yg aku jual. If not, aku akan pulangkan balik duit yg anda dah belanjakan utk mana2 produk yg anda rasa tidak tulen (of course kene ade reason and proof lah kan).

For the time being, aku focus ke atas jualan NATURACTOR Cover Face, SKII Facial Treatment Essence dengan SKII Pitera Set (trial). Alhamdulillah, sambutan amat2 menggalakkan. Thanks to buyers kerana meletakkan kepercayaan kepada Make Up Collections :) Perancangan untuk masa terdekat, aku plan utk jual NATURACTOR Pressed powder (mcm compact powder), NATURACTOR Silky Lucent Powder (loose powder) and produk2 SKII yang lain like Anti-age Skin Signature cream (one of my favourite!), Facial treatment cleansing gel, and Facial Treatment Mask.

NATURACTOR Silky Lucent Powder

NATURACTOR Pressed Powder
SKII Facial treatment cleansing gel


SKII Anti-age skin signature cream

Aku juga ade buat promotion, utk setiap purchase, anda layak untuk buat produk review. And every month, aku akan pilih review terbaik to be "review of the month" dan pemenang akan menerima 1 voucher bernilai RM 10. So, nx time kalau nak beli lagi, dapat less RM 10! Dah la barang mmg dah murah kan, dapat off RM10 lagi, bertambah-tambah lah murahnyaaaaa! :))

So, sape2 yang nk up-to-date with my recent make up range, feel free to "bookmark" my blog, or follow je senang. Hehe.


My aim is to give the best price for the best product! 


Oh, before aku lupe, aku juga ade facebook utk Make Up Collections, search "Make Up Collections" dan boleh add kat situ :)


"Kepuasan pelanggan adalah keutamaan saya"



Ekeke.. boleh jd business woman x? hikhik


2 comments:

Fazidah Che Wan said...

dah ada kemajuan tue .... leh jadi business women yang berjaya nanti>>>> ^_^

zunitaramli said...

inshaAllah kak :) Thanks atas doa akak ^__^"
akak juga, semoga berjaya dunia akhirat.. inshaAllah~ :)