May 28, 2011

SKII Facial Treatment Essence

Hello readers,

Just nk mintak pendapat, ade x sape2 berminat nak dapatkan SKII Facial Treatment Essence? Kalau ade demand, rasanya nak jual..

Kelebihan SKII Facial Treatment Essence:
Containing more than 90% Pitera®, this much loved miracle water is a must-have for healthy, radiant skin. It helps maintain the skin's natural renewal cycle to its optimum condition to allow skin nourishment. It also works to balance the skin's pH and sebum secretion, so oily and dry areas are properly moisturised. (From SKII official website)




SKII Facial Treatment Essence (30 ml) for RM 70.
(Postage RM 8)



Ps: aku xjual lagi lah, just nk tanye pendapat je.. kot2 ramai yg berminat.. hehe

8 comments:

Fazidah Che Wan said...

saya nk satu!!!! biler nk jual?

zunitaramli said...

inshaAllah kak, kalau ramai yg nak (saya target lebih dr 5 order), sy akan jual :) akak boleh promote kat kawan2 juga :)

nurra said...

takkan jual yg tu jer...satu set punya takde? lagi satu..yg ni stok clearance ke baru?

dhiyakira said...

dya pakai gak sk11 ni tp huhu mahal lor kal0 nak beli lg...heeee

hanim said...

ko mmg nk 5 items satu order ke ta?

hanim said...

satu order 5 item ke?

anie.dwen said...

saya nak gak... camna yer...?

nasriahns said...

sis, jual miracle water je ke? 30ml? ada lagi besar x? 75ml..skali dgn cleaner and lotion..suka SKII. Best!