May 07, 2011

Tobu World Square - Part 3

Hello readers!

Macam yang aku janji kat entry lepas (Tobu World Square - Part 1Tobu World Square - Part 2), aku akan sambung pasal America zone. Tak banyak yang boleh aku cite kan, let the pictures do the job, ok?

AMERICA ZONE

The Statue of Liberty

Grand Army Plaza

The World Trade Center

The Empire State Building

The Empire State Building

Chrysler Building

Central Park

Flatiron Building

American Standard Building

Around New York city

Yellow Bridge

The White House

Then, we went to Egypt zone. Not much things here, hanya ada 5 replika je.

EGYPT ZONE

The Pyramid of Khafre

The Pyramid of Khafre

Great Sphinx

The Great Temple of Abu Simbel

Actually piramid tu ade 3 sbnrnye, tapi aku amek yang paling besar je. hehe. The other 2 are; The pyramid of Menkaure and the pyramid of Khufu. That's all for now. Next entry kite akan ke Europe zone (my favourite!) plak :)


4 comments:

cik ija said...

bestnye gi melancong:)

zunitaramli said...

hehe. jgn tertipu ija, ni replika je.. nampak mcm real kan? :)

Shira Shafrida said...

bestnya, ita.. =)

zunitaramli said...

xmampu nk melancong 1 dunia shira.. pergi sini pon da cukup =)