May 26, 2011

Updated! :D

Hello people~!

Nak update blog.. tp, xtau pasal ape.. nak cite pasal ape ye? em em.. *blank*

Anyway, entry ni just a leisure entry lah, xde isu yg penting pon. hehe. First of all nak cite pasal aku telah dapat tgk TV malaysia secara live dgn jayanya! hikhik. Setelah sekian lama menderita tgk TV jepun sambil buat2 paham, akhirnye penderitaan aku sampai ke penghujungnya.. hikhik.. Best gile woo dpt tgk TV msia.. Batak kan? Ahhh~ ade aku kesah? hikhik. Thanks to Kak Umie sbb bgtau caranya. Oh oh, kepada yang duk overseas or yg kat msia yang nk tgk tv scr online, kamu2 sume bole like page "raacuun" kt facebook. then, taaadaaa~!! korang da bole tgk tv scr live! wooot~!! woott~!! hehe.

Okay, enuf with that. *straight face*

Tadi pergi Jusco, pastu jumpe bun ni yang sangat amat chumil teramat sungguh sekali! *haha, fail BM aku!* Nak beli tadi, tapi memandangkan aku seorang yg gelojoh, roti secoit (sekecil) itu xmungkin dpt memuaskan nafsu makan aku. hahaha. So, aku xbeli lah roti tu, instead, aku beli roti honeydew. sooodappp! kau hado? Jepun je ade beb! hehe.

Ni namenye roti panda 

Roti turtle kot? hehe

Roti turtle. hehe. comey je kan? hikhik

Oh oh aritu g jenjalan tokyo ngn encik husband. banyak la tempat pergi.. g Rainbow Bridge, g Venus Ford, Odaiba, etc. *nampak sgt malas nk cite kan?* haha. xpe, bila2 aku rajin, aku update pasal tu ok? korang layan la gamba sekeping dua ni dulu. hehe

Rainbow bridge waktu senja. Tgk sunset ngn husband gitu. Romantik x? awww~ :">

Ni Odaiba time nak malam2 sikit.. Gmba burok sbb pakai HTC, Maklumlah xmampu nk beli SLR~ 

Itu je nk cite. Okbye.



ps: jgn lupe jenguk2 NATURACTOR Cover Face skali ye! 



7 comments:

Liyana Zahim said...

Nape sgt somel kuih muih itewww?!

cucu umie said...

pergh..bila lah nak merase dpt pergi JEPUN nie..aduyai..

nurra said...

halal x kuih2 tu?..hee..jgn lupa baawak balik sikit eh..hihihi

Lalalilillulu said...

mesti syg nak mkn roti sekiut itu...huhu

zunitaramli said...

@liyana: kan kannnn? hhehe
@ayie: inshaAllah, ade rezeki, sampai lah jepun.. hehe
@nurra: halal, nurra.. hehe
@lala: itu lah, xsanggup nk kunyah~ hehe

hyazz said...

haaa... itu ler..baaru jer nak carik kat sini...huhuuhu...kirim kan ler kat kami sket...huhu

Myzatul FarahinSatimin said...

bestnye tgk pemandangan tu... lg best tgk si panda n turtle...!!!

x sbr nk g jepun.. hehe