October 21, 2011

Quick update

Wow. It has been a while since I last blogged. Tak sangka even xberupdate pun blog, follower still bertambah. Thanks a lot for those who sincerely following my blog, and sorry sgt2 xsempat nk menjengah blog2 kalian. InshaAllah kalau ada kesempatan, internet pun baik2 je, nnt saya jengah2 ye. Dah lama jgk xblogwalking. Konon bz, tp lebih kpd malas sbnrnya =.="

Anyhoo, skg ni dah nk hujung bulan oktober.. and aku pun dah pulang semula ke Malaysia for good (for those yg still xtau). I still miss Japan.. or maybe to be precise, I'm missing someone in Japan more than anything else. Sape lagi kalau bukan encik husband ku sayang. Nak buat mcmana kan, dugaan dalam rumahtangga.. kpd yg dah baca catatan cinta aku sampai habis tu, jgn igt lepas kawin dah xde dugaan ye. hehe.. this is one of those. terpaksa berjauhan utk beberapa bulan.. sedih sgt2, tp aku cuma pk, bertemu dan berpisah aku dgn dia, hanya utk Allah. Itu membuatkan aku lebih kuat utk face benda ni.

Well, forget about that. Diam xdiam, my pregnancy dah nk masuk 6 bulan. kejap sgt kan? Tp aku rasa lama. haha. sbb xsabar nk tgk baby. hihi. Doakan la semuanya selamat.. inshaAllah~

Dah xtau nk tulis apa, mata pun dah ngntuk. Oyasuminasai minna~ To my beloved husband, Good night sayang :)


No comments: