December 22, 2011

CONTEST: Khas utk bloggers!

Salam semua,

Seperti yang saya inform sebelum ni, saya mmg berhajat nk buat contest bagi mempromosikan 1 produk baru dari Naturactor Collections (NC) dan sebagai menghargai pelanggan2 yang dah banyak menyokong Naturactor Collections selama ini.

Menariknya, kalau sebelum ni saya ada buat contest khas utk fan di facebook NC, dan juga pelanggan2 yang pernah membeli dari NC, tapi kali ni saya buka penyertaan kepada SEMUA BLOGGERS yang ada BLOG, xkisah samada lelaki atau perempuan, pernah membeli atau xpernah beli dari NC. Terbuka utk semua bloggers di seluruh dunia*! Wow! :D:D:D

Kalau dah nama contest tu, mesti ada hadiah kan? hehe.. So, HADIAH UTAMA utk contest kali ni saya nk bagi satu produk BARU, yg belum dijual lagi oleh NC kepada pemenang bertuah. Hadiah tu xlain dan xbukan adalah SERUZAD VITAL ENERGY DAY REPAIR, khas 100% original dari Meiko Jepun. Produk ni sgt super duper awesome possum! hehe.. Harga kalau ikut retail price, RM150/pc but now saya akan bagi for FREE kepada pemenang bertuah!! Bagi yg kurang jelas betapa best dan awesomenye produk ni, boleh klik kt [SINI], sbb saya ada buat review ttg produk ni :)

Bagi 5 follower (follower yang join contest ni ya) bertuah pulak, anda akan menerima HADIAH MISTERI dari NC tau! haa, mmg xrugi kalau join. Ajak ramai2 join, the more, the merrier! :)


Vital Energy Day Repair, RRP: RM150/pc

Vital Energy Day Repair, RRP: RM150/pc


Cara penyertaan:
1. Anda haruslah seorang BLOGGER yang mempunyai BLOG sendiri.
2. Mesti menjadi FOLLOWER kepada blog NC. Utk ke blog NC, boleh klik kt sini [LINK BLOG NC] Ada jugak hadiah utk follower bertuah tau! So, mmg xrugi follow blog NC ni :)
3. Letakkan banner "CONTEST UTK BLOGGER DARI NATURACTOR COLLECTIONS" kat bawah ni dan LINK kan ke blog NC. **JANGAN LINK KAN KE BLOG INI.. SILA LINK KAN KE BLOG NC**



4. Buat satu entry di blog anda yang bertajuk:

"Definisi kecantikan bagi saya" 

dan panjang entry tersebut hendaklah maximum 150 patah perkataan. So, entry tersebut (yg memperkatakan ttg definisi kecantikan tu) mestilah ringkas dan padat.
5. Tag sekurang2nya 3 org blogger lain dan make sure diorang tau ya! hehe :)
6. Tinggalkan link entry blog anda di ruang komen di LINK ni ya!



Tarikh tutup penyertaan: 1 Februari 2012


*Jika anda beralamat diluar Malaysia, kos penghantaran hadiah adalah ditanggung sepenuhnya oleh pemenang :)

No comments: