January 05, 2012

2011 Events (as far as I can remember ;p)

Aduhhh.. lame betul xupdate blog kan? Dah berhabuk agaknye blog aku nih. Haha.. Bukan apa, kadang2 tu malas nk menaip.. Bila ada benda nk ditulis, xde mood pulak. mmm..

Anyway, sedar xsedar harini dah 29 Disember. kejap je kan? dah nk masuk tahun 2012. And maksudnya dah setahun jgk la aku menanam anggur dgn jayanya lepas grad dulu. Hahaha. mesti gemok2 anggur aku nih. Well, Biasalah, bila dah hujung2 tahun ni, teringin nk imbas balik event2/benda2 yg penting jadi kt aku/org2 yg terdekat dgn aku sepanjang 2011 ni :)

6 Januari 2011 - Birthday si dia. ehem2. Aku bagi hadiah jersey Chelsea (original tau!hehe) + magic mug + kek ice cream

26 Februari 2011 - Aku selamat menjadi isteri yang sah kpd suami tercinta :)

After akad :)

One of my favourite pics!

March 2011 - Prehoneymoon di Bukit Tinggi and Honeymoon di Korea

Bukit Tinggi

Nami Island, Korea

March 2011 - Bermula kehidupan seorang isteri di Jepun :)
Udon - I'm soooo loving it!
First hanami with hubby - under the sakura trees :)

Mei 2011 - Memulakan bisnes Naturactor Collections secara kecil-kecilan

Mei 2011 - Aku disahkan mengandung! Alhamdulillah :")
16 weeks progress :)

Ogos 2011 - First time puasa sebagai isteri di Jepun
Menu buka puasa - Gulai udang, sup sayur, bubur kacang, tembikai :)

September 2011 - First time raya sebagai isteri di Jepun. Celebrate raya di Kedutaan Malaysia, Tokyo.
Raya kt Malaysian Embassy Tokyo with hubby and 2 of his students (Japanese) yg blaja BM ngn hubby - Ayako and Masae

29 September 2011 - My birthday. Simple and sweet celebration by him. He gave me a gold necklace for present :)
 

Oktober 2011 - I have to go back to Malaysia for good. Terpaksa berjauhan dgn suami :((((



November 2011 - Sister's getting engaged!
During her E-day :)

Disember 2011 - Going somewhere (rahsiaaaa - outside Malaysia) utk bercuti. hehe


Well.. tu antara events yg aku igt la.. myb ada yg lain, tp xteringat plak kan.. Anyhoo, i know it's already late to wish everyone Happy New Year!! ;)

3 comments:

Snazzy Naz said...

happy new year 2012 Zu.. :)
Dlm byk2 kenangan, suka tengok yg gmbr kat jendela... sweet jer :)

raya kat korea pun best. apapun..semoga tahun 2012 akan lebih bermakna dengan kehadiran cahaya mata penyambung kasih Zu & hubby ^_^

merpatisejoli45 said...

hye, happy new year 2 u.
moga bertambah rezeki dgn kehadiran baby. :)
saya nk jd kwn akak,
saya dh folow, hrp akak sudi folow saya blik. salam p'kenalan! :)

Myzatul FarahinSatimin said...

ahaii sweetnye... sume berlaku dlm thun yg same kan..hik3